در ویژه برنامه طب المعصومین(ع) عنوان شد؛

درمان فشار خون با 40 روش در طب اسلامی

۱۳۹۳/۰۲/۲۱ - ۲۰:۲۶
یک کارشناس طب اسلامی گفت: 40 راه درمان برای بیماری فشار خون در طب سنتی اسلامی مطرح شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی ، حجت الاسلام و‌المسلمین سید حسن ضیایی در ویژه برنامه طب المعصومین(ع) که با موضوع «فشار خون» در صحن جمهوری اسلامی برگزار شد به بیان توصیه‌های مصرفی برای فشار خون و پرهیزات لازم برای این بیماری پرداخت.
وی با بیان اینکه 7 نوع فشار خون در افراد وجود دارد، اظهار داشت: استفاده از نمک زیاد، خیارشور، مواد غذایی با ترانس چربی بالا، تخم مرغ، انواع کوکوها و بالا رفتن بیش از حد از پله و نردبان باعث افزایش فشار خون می‌شود.
این محقق و پژوهشگر طب اسلامی با بیان اینکه استفاده از سبزی شاهی در کاهش فشار خون موثر است، گفت: خوردن برگ سداب هر شب قبل از خواب باعث برطرف شدن غدد عفونی، دردهای پهلو، تقویت مویرگ‌ها، کاهش بیماری های دردناک و فشار خون می‌شود.
ضیایی خوردن هر 8 ساعت یک خوشه انگور یا یک لیوان آب انگور را توصیه کرد و افزود: این میوه علاوه بر کاهش فشار خون، در کاهش نمک سمی خون و افزایش شیر مادر موثر است و فعالیت کلیه را بالا می‌برد.

با تمشک عفونت‌ها را درمان کنید
وی با بیان اینکه خوردن میوه تمشک روزانه یک مشت، باعث قلایی شدن خون،کاهش فشار خون و درمان عفونت‌ها می‌شود، بیان کرد: توت فرنگی نیز از دیگر میوه‌های مناسب برای درمان فشار و قند خون است.
این مدرس طب اسلامی در حوزه علمیه، خوردن میوه ازگیل برای کودکانی که علاوه بر فشار خون و اسهال، عوره خون آنها بالامی باشد را مناسب دانست.

با خوردن سبزی جعفری، آهن بدن را تأمین کنید
ضیایی استفاده از آبلیمو ترش و لیمو شیرین را در فعالسازی کلیه‌ها، کاهش فشار خون و بر طرف شدن دانه های چرکی پوست مفید عنوان کرد و گفت: ساقه و برگ سبزی جعفری نیز در کاهش فشار خون و تأمین آهن بدن مناسب است.
این کارشناس طب اسلامی استفاده از جوشانده عناب به همراه عسل را در کاهش فشار خون مفید دانست و ابراز داشت: مخلوط کردن این جوشانده با عسل از ضررهایی که عناب برای کبد دارد، جلوگیری می‌کند.
وی اظهار داشت: خانم های بارداری که علاوه بر فشار خون، ویار بالایی دارند از سیرابی گوسفند با ماست شیرین کم چرب استفاده کنند.
وی در ادامه افزود: مالیدن آلوورا به همراه سرکه طبیعی به کف پا، برای افرادی که حساسیت پوستی ندارند، فشار خون را تنظیم می‌کند.

هضم بهتر غذا با میوه سیب
ضیایی خاطرنشان کرد: استفاده از یک عدد سیب یا انار شیرین بعد از هر وعده غذایی به هضم غذا کمک می‌کند و باعث کاهش فشار خون و تصفیه خون می‌شود.
این محقق و پژوهشگر طب اسلامی خوردن ترشک، زغال اخته، تمر هندی بدون نمک، قره قروت، میوه گوجه سبز، آلوچه و دم کره چای قرمز را از دیگر مواد خوراکی موثر در کاهش فشار خون ذکر کرد و گفت: آب آشامیدنی 23 فایده دارد و باعث کاهش فشار خون و رسوب‌گیری رگ‌ها و اندام‌ها می‌شود.
وی اظهار داشت: ورزش کردن نقش بسزایی در کاهش فشار خون دارد و روزانه 20 دقیقه پیاده روی، شنای آرام و دوچرخه‌سواری از جمله ورز‌ش‌های مناسب برای کاهش این بیماری است.

عسل درمانی
این کارشناس طب اسلامی به خاصیت عسل درمانی اشاره کرد و افزود: عسل طبیعی باعث تنظیم فشار خون، تقویت قلب و جریان خون در بدن می‌شود و از سکته‌های قلبی در انسان جلوگیری می‌کند.
وی عسل آویشن، عسل زعفران، عسل عناب و عسل رزماری را به ترتیب برای تقویب اعصاب، درمان افسردگی، تصفیه خون و کاهش فشار خون مفید عنوان کرد.
ضیایی به کسانی که ضعف عضلانی دارند خوردن عسل بلوط را توصیه کرد و اظهار داشت: این عسل برای کاهش فشار خون، واریس پشت پا و کم خونی نیز مفید است.
وی ابراز داشت: استفاده ازعسل گندم سیاه در زمان بارداری میزان شیردهی را بالا می‌برد و در درمان بیماری قلبی و عروقی و جبران مواد معدنی بدن موثر است.
این مدرس طب اسلامی در حوزه علمیه گفت: استفاده از عسل گون برای ترمیم پوست بدن، تنظیم فشار خون، ورم پوروستات، درمان روماتیسم، التهاب مثانه و سنگ‌های ادراری مفید است.

استفاده از عسل مریم گلی برای خانم‌ها
ضیایی درباره خواص عسل مریم گلی برای خانم‌ها اظهار داشت: این عسل برای تخمدان و رحم زن مفید است و درمان کمکی برای سرطان رحم و تنظیم عادت ماهیانه است.
وی استفاده از عسل مرکبات را برای درمان بی‌خوابی، تپش قلب، میگرن، کم کاری کلیه و تنظیم فشار خون مناسب دانست و اضافه کرد: پودر میوه بالنگ به همراه عسل طبیعی قلب را تقویت می‌کند.
یادآور می‌شود، ویزه برنامه «طب المعصومین(ع)» هر هفته شنبه‌ها از ساعت 18 تا 19:30 با حضور حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید حسن ضیایی از کارشناس برجسته طب اسلامی در صحن جمهوری اسلامی برای عموم زائران برگزار می‌شود.
پیوست ها:
منابع:
افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

HTML محدود