اجرای دقیق موارد بهداشتی در واحدهای گوشتی موسسه دامپروری قدس رضوی

۱۳۹۸/۰۷/۱۵ - ۱۷:۴۸
مدیرعامل موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی گفت: تمامی موارد بهداشتی در واحدهای گوشتی این موسسه به طور دقیق اجرا می‌شود.

آرش فرزادنیا در گفت و گو با آستان نیوز بیان کرد: اجرای برنامه واکسیناسیون بیماری‌هایی مانند تب برفکی شاربن به منظور پیشگیری از بیماری‌های واگیر دار از جمله این اقدامات است.
وی ادامه داد: در این موسسه حتی تمامی رفت و آمد افراد، وسایل نقلیه و ادوات کنترل و ضدعفونی آن‌ها در محل در ورودی گاوداری‌ها انجام می‌شود.
مدیر عامل موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی از كود‌روبي و كنترل مگس در واحد گاوداري و همچنین كنترل بهداشت و سلامت آب به عنوان بخشی دیگر از فعالیت‌های این مجموعه در راستای رعایت موارد بهداشتی سخن گفت.
وی ادامه داد: ضمن این که خوراك دام مورد استفاده از منظر بهداشتي و آلودگي به كپك و... به صورت مستمر كنترل می شود.
فرزادنیا افزود: علاوه بر این، تمامی کارکنان موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی، موارد بهداشتی لازم را آموزش دیده اند.
وی با تأکید بر این که اداره دامپزشكي استان خراسان رضوی به طور منظم بر نحوه انجام پروتكل ها و آيين‌نامه‌هاي دامپزشكي نظارت مي‌کند، گفت: تمام گزارشات واكسيناسيون در واحدهای دامپروری موسسه به صورت ماهانه به اداره دامپزشكي ارسال مي‌شود.
فرزادنیا ادامه داد: همچنين تست‌هاي تشخيصي براي بيماري‌هايي همچون بروسلوز‌(تب مالت)، سل و... توسط ادارات دامپزشكي هر شهر انجام مي‌شود.
وی تصریح کرد: مسائل بهداشتی واحدهای تابعه موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی توسط 6 دامپزشک تمام وقت و نیز تیم مشاوران مدیریت شده و کنترل‌های لازم صورت می‌گیرد.
فرزادنیا درباره شرایط نگهداری دام در این واحد‌ها خاطرنشان کرد: محل نگهداري دام در واحدهای گاوداري موسسه به صورت روش پرورش صنعتي به دو صورت باز open shed و فري استال است.
مدیر عامل موسسه دامپروری صنعتی قدس رضوی ادامه داد: البته به جز واحد یک مزرعه نمونه، سایر واحدها برای دام‌های شیری از روش فری استال جهت نگهداري دام استفاده می‌کنند.

برچسب ها:
پیوست ها:
منابع:
افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

HTML محدود