فعالیت آشپزخانه مرکزی آستان قدس در شهرستان قصرشیرین با پخت روزانه 10 هزار پرس غذای متبرک

۱۳۹۸/۰۷/۲۰ - ۱۷:۱۳
مدیر دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در کرمانشاه گفت: آشپزخانه مرکزی با آمادگی طبخ روزانه۱۰ هزار پرس غذا در قصر شیرین در حال خدمت‌رسانی به زائران حسینی است.

به گزارش آستان نیوز از کرمانشاه، سیدمحمدجعفر امامیان ضمن اشاره به فعالیت ۴ موکب امام رضا(ع) در استان کرمانشاه گفت: همه مواکب چهارگانه آستان قدس از جمله آشپزخانه مرکزی طبق تاریخ اعلام شده از ۱۵ مهرماه در جهت خدمت رسانی فعالیت خود را آغاز کردند.
وی افزود: آشپزخانه مرکزی قصرشیرین با عنوان موکب شماره ۱ امام رضا(ع) با ظرفیت طبخ روزانه ۱۰ هزار پرس غذا به صورت شبانه روز فعال است و روزانه ۷۰ خادمیار افتخاری در این موکب خدمت رسانی دارند.
مدیر نمایندگی آستان قدس خاطرنشان کرد: غذای طبخ شده در آشپزخانه امام رضا(ع) در موکب مرز خسروی توزیع می شود و در صورت نیاز سایر مواکب با اعلام ستاد اربعین پیشتیبانی خدماتی صورت می گیرد.

برچسب ها:
پیوست ها:
منابع:
افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

HTML محدود