مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:

تولید محصولات فراسودمند از اهداف استراتژیک شرکت نان قدس رضوی است

۱۳۹۸/۱۰/۲۴ - ۱۶:۱۲
مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی گفت: تولید محصولات فراسودمند و سلامت محور از جمله اهداف استراتژیک این شرکت است.

محمدصادق مروارید در گفت و گو با آستان نیوز بیان کرد: با توجه به لزوم تولید محصولات سلامت محور، شرکت نان قدس رضوی تحقیقات زیادی را در این زمینه انجام و در این راستا تولید بیسکوییت بدون شکر نمونه را در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: بیسکوییت به ویژه بیسکوییت سبوسدار به دلیل داشتن میزان بالای فیبر از جمله میان وعدههای پر طرفدار به شمار میرود.
مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی با اشاره به ویژگیهای بیسکوییت بدون شکر سبوسدار تولید شده توسط این شرکت تصریح کرد: این محصول دارای میزان کالری پایین و محتوی فیبر بالا میباشد که خاصیت سیرکنندگی داشته و برای استفاده افراد مبتلا به دیابت و کسانی که رژیم غذایی کم کالری استفاده میکنند، مناسب است.
وی ادامه داد: بیسکوییت بدون شکر از دسته محصولات فراسودمند بوده و در تولید آن از استویا به عنوان شیرینکننده استفاده میشود.
مروارید با بیان این که استویا نسبت به شیرینکنندههای مصنوعی مثل آسپارتام و آسه سولفام، قابلیت جذب کمتری در بدن دارد و قند خون را افزایش نمیدهد، افزود: استویا همچنین منشاء گیاهی داشته است و برخی از مضرات شیرینکننده های مصنوعی را ندارد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر نمونه آزمایشی این محصول تولید شده و پس از انجام تست صنعتی، بیسکوییت بدون شکر با وزن 150 گرم در بستهبندی جعبه، وارد بازار میشود.
مروارید خاطرنشان کرد: بیسکوییت بدون شکر در زیرمجموعه بیسکوییتهای نرم قرار دارد و در نظرسنجیهای انجام شده، مصرفکنندگان رضایت خود را از این محصول ابراز کردند.
مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی با تأکید بر این که بیسکوییت بدون شکر نمونه تولید شده توسط این شرکت دارای عطر و طعم طبیعی مشابه محصولات دارای شکر است، بیان کرد: این محصول همچنین از رنگ و بافت مناسبی برخوردار است.

پیوست ها:
منابع:
افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

HTML محدود