۱۴۰۰-۱۰-۲۱

کیک عناب؛ جدیدترین محصول شرکت صنایع غذایی رضوی

مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی از تولید کیک عناب به‌عنوان جدیدترین محصول تحقیقاتی شرکت صنایع غذایی رضوی خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، مهدی طالبیان با بیان اینکه این محصول دارای خواص درمانی و ارزش غذایی مطلوب است، افزود: با توجه به ظرفیت کشت عناب در خراسان جنوبی و وجود مقادیر قابل توجه آهن، فسفر، ویتامین A و C و ... در عناب،  تولید این محصول به حل مشکل فقر آهن و بهبود سلامت غذایی در کشور کمک خواهد کرد.

 

هر سال، تولید یک محصول با خواص درمانی و ارزش غذایی بالا

وی اظهار کرد: این محصول علاوه بر طعم مطلوب، 4 ماه ماندگاری دارد و در تهیه آن از هیچ‌گونه مواد افزودنی خارجی استفاده نشده و هر آنچه که در آن استفاده می‌شود، از محصولات تولید داخلی است.

طالبیان یادآور شد: در نظر داریم تا با همکاری جهاد دانشگاهی، سالانه حداقل یک محصول با خواص درمانی و ارزش غذایی بالا در جهت جبران کمبود املاح و ویتامین‌های مصرف‌کنندگان تولید کنیم.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

تولیت آستان قدس رضوی با خانواده معظم شهدا دیدار کرد
تولیت آستان قدس رضوی همزمان با شب رحلت حضرت ام‌البنین(س) و سالروز تکریم مادران و همسران شهدا، با خانواده‌های معظم…

پخش زنده حرم مطهر