معاون خادمیاری کانون خدمت رضوی استان اصفهان، در نشست دبیران عرصههای تخصصی بر اهمیت سامانه خادمیاری تاکید کرد و گفت: سامانه ثبت خدمت، نبض شبکه خادمیاری است.
فعالیت 10هزار و 556 خادمیار و یاور رضوی در استان اصفهان
به گزارش آستان نیوز از اصفهان، سید محمدحسین امامی معاون کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان، در نشست دبیران عرصههای 20 گانه تخصصی خدمت رضوی استان که با حضور مدیران و معاونان مدیریت خدمت رضوی برگزار شد، گفت: در کل استان 10هزار و 556 نفر خادمیار و یاور رضوی داریم که بیش از 9هزار نفر خادمیار و بیش از 1300 نفر هم یاور رضوی هستند.
وی با اشاره به اینکه 58 درصد از خادمیاران و یاوران رضوی در عرصههای تخصصی فعال هستند، افزود: 41 درصد خدمات را این افراد ارائه میدهند.
امامی بر اهمیت شبکه خادمیاری و توجه به آن تاکید کرد و ادامه داد: 159هزار و 500 گزارش در سامانه ثبت شده که شامل 94 هزار خدمت عمومی و 65 هزار خدمت در عرصه تخصصی است.
دبیران باید بر عملکرد خادمیاران تخصصی نظارت داشته باشند
معاون خادمیاری استان بر وظیفه نظارتی و راهبری دبیران عرصههای تخصصی تاکید کرد و افزود: دبیران باید بر عملکرد خادمیاران و یاوران رضوی نظارت داشته باشند و ارزیابی وضعیت خادمیاران یکی از وظایف دبیران است.
وی همچنین بر تشکیل هیات اندیشهورز جهت برنامهریزی بهتر در عرصههای تخصصی به عنوان یک ضرورت اشاره کرد.
امامی همچنین با تاکید بر اهمیت و نقش سامانه خادمیاری و بررسی کیفیت خدمات خادمان و یاوران رضوی، گفت: باید به توسعه کمی وکیفی عرصههای مختلف توجه داشته باشیم. در بعضی عرصه ها باید به سمت توسعه کانونها حرکت کنیم.
تقدیر از خادمیاران فعال
امامی در ادامه رصد و شناسایی خادمیاران و یاوران غیر فعال و آموزش و ایجاد انگیزه و فعال سازی آنها در مرحله نخست و در نهایت معرفی افرادی که تمایل به فعالیت در شبکه خادمیاری را ندارند و همچنین تقدیر و تجلیل از خادمیاران فعال را یکی از وظایف دبیران تخصصی عنوان و تاکید کرد: دبیران در کنار سایر ارکان شبکه باید در جهت توانمندسازی بیشتر و چابکسازی شبکه خادمیاری برنامهریزی و حرکت کنند.
وی کانون تخصصی بانوان و خانواده را با ایجاد 21 کانون موضوعی در سطح شهرستانهای استان بهعنوان یکی از کانونهای تخصصی فعال معرفی و تاکید کرد: دبیران تخصصی میتوانند از تجربیات این عرصه تخصصی در توسعه کمی و کیفی در سطح استان استفاده کنند.
معاون خادمیاری مدیریت کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان همچنین بر آموزش مسئولین کانونهای موضوعی به عنوان ارزیابی کنندگان خادمیاران تخصصی تاکید و آموزش نحوه ارزیابی و چگونگی یک گزارش صحیح را برای آنها مورد نیاز دانست.
وی بیان کرد: مقیاس و سنجش عملکرد خادمیاران، سامانه خادمیاری است. باید دبیران و مسئولین کانونها نحوه گزارش نویسی و کار با سامانه را به خادمیاران آموزش دهند.
تدوین کارنامه عملکردی شبکه خادمیاری
امامی به تهیه و ارائه کارنامه عملکرد در حوزه خادم یاری و کانونی برای هر عرصه تخصصی بهصورت جامع برای اولین بار در اصفهان اشاره و بیان کرد: این کارنامه برای استفاده دبیران جهت اطلاع از وضعیت عرصه تخصصی در سطح استان اصفهان تهیه و در اختیار آنها قرار گرفته است.
بنا به گفته امامی استفاده از آمار و تحلیل داده های سامانه خادمیاری می تواند برای شناسایی نقاط ضعف و قوت و اولویت های جذب یاوران در تخصصهای مورد نیاز جهت ایجاد ظرفيت خادمیاران تخصصی به دبیران کمک کند.
امامی در ادامه افزود: شناسایی نیروهای غیرفعال و ایجاد بستر مناسب جهت فعال کردن آنها یکی از اولویتهای شبکه خادمیاری استان است. هر خادمیار باید در ماه حداقل یک خدمت در سامانه ثبت کند این سامانه نبض شبکه خادم یاری است و دبیران با اشراف بر این سامانه میتوانند وظیفه نظارتی خویش را به خوبی انجام بدهند.