پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

در 10 ماهه منتهی به دی‌ماه سال جاری انجام شد
۱۴۰۳-۱۱-۱۷

بهره‌مندی یک میلیون و 282 هزار بیمار از خدمات مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، از بهره‌مندی یک میلیون و 282 هزار و 591 بیمار از خدمات متنوع این مؤسسه،در 10 ماهه منتهی به دی‌ماه سال 1403، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، دکتر مهدی سلطا‌نی‌فر، دراین‌خصوص، به خبرنگار ما اظهار کرد: این مؤسسه با بهره‌گیری از ظرفیت پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی، بخش‌های مختلف دارالشفاء امام(ع) و همچنین داروخانه این مرکز درمانی،به عموم زائران و مجاوران، خدمات‌رسانی می‌کند. 

وی گفت: دراین‌راستا، در 10 ماهه منتهی به دی‌ماه سال جاری، 260 هزار و 89 بیمار از خدمات رایگان و پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر حضرت رضا(ع)، استفاده کردند. 

وی ادامه داد: همچنین در این مدت، 529 هزار و 502 بیمار از خدمات تشخیصی و درمانی بخش‌های مختلف دارالشفاء امام(ع) و 493 هزار نفر نیز از خدمات داروخانه این دارالشفاء، بهره‌مند شدند. 

 

موفقیت 58 درصدی احیای بیماران اورژانسی

دکتر سلطانی‌فر به ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به 24 هزار و 83 بیمار در 10 ماهه منتهی به دی‌ماه در واحد اورژانس دارالشفای امام(ع) اشاره و تصریح کرد: در مجموع، دو هزار و 254 بیمار اورژانسی برای دریافت خدمات تکمیلی پزشکی با آمبولانس‌های مؤسسه از این واحد و همچنین پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی حرم مطهر رضوی به بیمارستان‌های سطح شهر مشهد، اعزام شدند. 

وی با تأکید بر انجام 12 مورد احیای قلبی- ریوی(CPR) توسط تیم‌های مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی در اماکن متبرکه رضوی در این مدت، گفت: بیش از 58 درصد این اقدامات احیا موفق بوده است که موفقیت ارزشمندی، محسوب می‌شود، به‌خصوص که بالاترین درصد موفقیت احیای بیماران در مراکز پیش بیمارستانی در سطح جهانی، 51 درصد است.

 

تنوع خدمات دارالشفای امام(ع)

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، بیان کرد: در مجموع، 281 هزار و 505 بیمار توسط پزشکان کلینیک‌های عمومی و تخصصی دارالشفای امام(ع) در 10 ماهه منتهی به دی‌ماه سال جاری، معاینه شدند. 

وی افزود: بیشترین مراجعان کلینیک تخصصی این مرکز درمانی در این مدت نیز به ترتیب مربوط به متخصصان ارتوپدی و تروماتولوژی با 13 هزار و 9 بیمار، متخصصان بیماری‌های چشم با 6 هزار و 370 بیمار، متخصصان کودکان با پنج هزار و 253 بیمار و متخصصان زنان، زایمان و نازایی با پنج هزار و 180 بیمار بوده است. 

دکتر سلطانی‌فر در ادامه، گفت: 29 هزار و 886 بیمار نیز از خدمات متنوع پلی‌کلینیک دندانپزشکی دارالشفای امام(ع) همچون ترمیم، جراحی، جرم‌گیری، معالجه ریشه، کشیدن دندان، رادیوگرافی و معاینه، در این مدت، استفاده کردند. 

وی افزود: در 10 ماهه منتهی به دی‌ماه سال جاری، یک هزار و 415 بیمار دیالیزی از خدمات بخش همودیالیز(دیالیز خونی)، چهار هزار و 903 بیمار از خدمات واحد طب کار، 537 هزار بیمار از خدمات واحد بینایی‌سنجی و دو هزار و 972 بیمار نیز از خدمات واحد شنوایی‌سنجی، این دارالشفاء بهره‌مند شدند. 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: دراین مدت، خدمات تشخیصی پزشکی به 33 هزار و 73 نفر در بخش‌ تصویربرداری دارالشفای امام(ع) و به 17 هزار و 118 نفر در بخش آزمایشگاه این مرکز درمانی، ارائه شد. 

گفتنی است، مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با مشارکت نیروهای رسمی و افتخاری خود این خدمات متنوع را به زائران و مجاوران در اماکن متبرکه رضوی ارائه می‌دهد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

نخبگان علمی، محور اصلی ساخت آینده‌ای درخشان برای ایران هستند
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر نقش کلیدی دانشجویان و نخبگان در پیشرفت و خودکفایی کشور، نخبگان علمی را محور اصلی ساخت…

تلویزیون اینترنتی