کد خبر : ۷۰۴۷۶۲
۲۲:۵۶

۱۴۰۴/۱۲/۰۱
رویداد مدرسه انقلاب در یکی دیگر از دبیرستان‌های امام رضا (ع) برگزار شد

روایت فتح انقلاب اسلامی از زبان نوجوانان دبیرستان امام رضا (ع)

روایت فتح انقلاب اسلامی از زبان نوجوانان دبیرستان امام رضا (ع)
یک‌سال دیگر، دختران جریان‌‎ساز دانش‌آموز متوسطه دوره اول امام رضا (ع) واحد ۱۲، رویداد «مدرسه انقلاب» را در قالب‌های هنری ریختند و بازخوانی تازه‌ای از دستاورد‌های انقلاب اسلامی به نوجوانان دهه هشتادی نشان دادند.

به گزارش آستان‌نیوز، این طرح که به همت دانش‌آموزان عضو انجمن اسلامی دبیرستان و کادر مدرسه برنامه‌ریزی و تدوین شد، امسال با محوریت «روایت دیروز، امروز و فردای انقلاب» به صورت کلاسی و در قالب‌های گوناگون نمایش، پوستر، طراحی و نقاشی، عکس، بازی، روایت‌گری، طراحی پازل و ضرب‌المثل و... به اجرا درآمد.

مریم زارع، مدیر دبیرستان امام رضا (ع) واحد ۱۲ به جزئیات اجرای این طرح از اولین روز‌های مهرماه اشاره کرد و گفت: از اوایل مهرماه، بعد از تشکیل انجمن اسلامی و عضوگیری از دانش‌آموزان علاقه‌مند، طی فراخوانی از همه دختران دانش‌آموز، به‌خصوص اعضای تشکل‌های فعال مدرسه دعوت شد تا به هر نحو در این رویداد انقلابی سهمی داشته باشند.

وی ادامه داد: در اولین گام، جلسه توجیهی برای همه شرکت کنندگان در طرح برگزار و تیم‌های دانش‌آموزی مبتنی بر استعداد و علاقه اعم از نویسندگان، محتوایی و راویان، رسانه، اجرایی و دکور، هنر تشکیل شدند. سپس با تشکیل گروهی در فضای مجازی، جلسات تمرینی بعدازظهر‌ها را هماهنگ کردند تا جهت تمرین آماده شوند.

زارع افزود: گروه محتوایی و رسانه، با استفاده از سایت‌های فرهنگی و ارزشی مانند تبیان و... برای تولید پوستر، عکس، طراحی و سایر ابزار‌های رسانه‌ای اقدام کردند.

به گفته وی، در مرحله اجرا، رویداد در قالب ۶ بخش متنوع شامل؛ «آرزو‌های دست‌یافتنی» با موضوع بیان دستاورد‌های علمی و فن‌آورانه کشور، «نزدیک قله‌ایم» با محوریت تولیدات داخلی و حل مسائل اقتصادی، «روایت فتح» با موضوع ماجرای مقاومت در جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر، بخش «جنگ شناختی» با محوریت نیاز امروز نوجوانان به آگاه‌سازی و نیز بخش «هوای تازه» با موضوع نزدیکی به ظهور امام عصر (عج) و هم‌چنین نمایش «تربیون حرف حساب» با بیان انتقادات به جایگاه رهبری انقلاب و پاسخ به شبهات در نظر گرفته شد.

علاوه بر این موارد، بخش «نو جهان» با موضوع دشمن‌شناسی در قالب طراحی ۷ پوستر در دهه فجر اجرا شد که دانش‌آموزان از مسیر این فعالیت، با تاریخ مقاومت، از سردار سلیمانی تا ترور و فلسفه جهاد و فعالیت گروه‌های مقاومت اسلامی آشنا شدند.

مدیر دبیرستان دخترانه امام رضا (ع) واحد ۱۲ در خاتمه تأکید کرد: همه فعالیت‌های رویداد «مدرسه انقلاب» دانش‌آموزمحور و مبتنی بر رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب (مد ظله‌العالی) بوده و از طریق تحقیق و مطالعه طراحی و تدوین شد و با دغدغه‌مندی همکاران جهادی و انقلابی مدرسه سر و سامان گرفت و به اجرا گذاشته شد. امیدواریم اجرای این طرح‌ها در فضای مدرسه، بستر روشنگری و آگاهی نوجوانان نسل آینده کشورمان را فراهم کند.


گزارش خطا

ارسال نظرات
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها