همایش پایانی معرفی برگزیدگان ششمین دوره ملی تعالی و پیشرفت امروز برگزار شد و شرکتها و موسسات زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی توانستند ۱۳ تقدیرنامه را از آن خود کنند.
کسب ۱۳ تقدیرنامه در ششمین دوره ملی تعالی و پیشرفت توسط آستان قدس رضوی
به گزارش آستان نیوز، در این رویداد که از سوی مرکز ملی تعالی و پیشرفت برگزار شده، شرکتها و موسسات برتر در ارتقاء بهرهوری که محور سوم سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی و یکی از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است، معرفی شدهاند.
حضور آستان قدس رضوی با ۲۴ شرکت
آستان قدس رضوی از سال ۱۳۹۷ با ۱۹ شرکت و موسسه خود در این رویداد شرکت کرد و به تدریج شرکتها و موسسات بیشتری را وارد فرایند ارزیابی کرد، به طوری که در ارزیابی سال ۱۴۰۰ که مراسم آن به دلیل شرایط کرونایی با تاخیر برگزار شده است، تعداد ۲۴ شرکت و موسسه حضور داشتند.
بدین ترتیب از مجموع ۲۴ شرکت و موسسه زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات حاضر در فرآیند ارزیابی، شرکت صنایع غذایی رضوی تقدیرنامه ۵ ستاره و همچنین شرکتهای داروسازی ثامن، یاراطب ثامن، سامان داروی هشتم، خمیرمایه رضوی، قند تربت حیدریه و قند چناران، تقدیرنامه ۳ ستاره را دریافت کردهاند.
سید مهدی طالبیان معاون امور شرکتهای بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی درباره سایر شرکتهایی که موفق به کسب جایزه تعالی شدند، گفت: شرکتهای آرد قدس رضوی، خدمات دارویی رضوی و موسسه عمران و توسعه رضوی نیز تقدیرنامه دو ستاره را کسب کردند.
او ادامه داد: شرکتهای داروسازی شیراز سرم، کشاورزی رضوی، دامپروری و صنایع لبنی رضوی، آب و خاک رضوی، بتن و ماشین قدس رضوی و نخریسی و نساجی خسروی خراسان و همچنین موسسه بذر و نهال رضوی، موفق به کسب تقدیرنامه یک ستاره از ششمین دوره تعالی و پیشرفت شدند.
معاون امور شرکتهای بنیاد بهرهوری موقوفات شناسایی نقاط قابل بهبود ناشی از ارزیابی دوره گذشته و خود ارزیابی انجام شده را از جمله دلایل کسب این موفقیتها دانست و خاطرنشان کرد: علاوهبراین برنامهریزی و تلاش برای ارتقاء فرآیندها از طریق اجرای پروژههای بهبود نقش مهمی و تعهد مدیران و کارکنان پیادهسازی و توسعه فرهنگ تعالی در تحقق این مهم داشته است.
پیادهسازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی
طالبیان درباره نحوه ارزیابی شرکتها در این رویداد تصریح کرد: انتخاب شرکتها با توجه به امتیاز کسب شده در فرآیند ارزیابی مبتنی بر الگوی تعالی و پیشرفت و درصد موفقیت در پیادهسازی سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
او ادامه داد: شرکتها و موسسات توسط تیمهای ارزیابی مرکز ملی تعالی و پیشرفت، مورد ارزیابی قرار میگیرند و براساس امتیاز کسب شده که عددی بین صفر تا هزار است در یکی از سطوح تعالی طبقهبندی میشوند.
طالبیان، تندیسهای زرین، سیمین و بلورین را بالاترین سطح تعالی و پیشرفت عنوان کرد و افزود: تقدیرنامه پنج ستاره تا یک ستاره و تعهد به تعالی، سطوح بعدی را شامل میشود.