دومين نشست دانشافزايي اعضاي هيئت علمي و استادان مدعو دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع) در سال 1401 با موضوع بررسي تحليلي اغتشاشات اخير برگزار شد.
دومين نشست دانشافزايي با موضوع تحليل اغتشاشات اخير برگزار شد
به گزارش آستان نیوز، به دنبال بروز حوادث اخير در کشور و لزوم افزايش آگاهيهاي جامعه دانشگاهي با منشاء و ماهيت اين رویدادها و اغتشاشات، دومين نشست دانشافزايي استادان دانشگاه بينالمللي امام رضا(ع) با موضوع «دست بيگانه، تحليلي پيرامون حوادث اخير و نقش آفريني استادان دانشگاه در جهاد تبيين» در محل سالن شهيد سليماني واحد خواهران دانشگاه و با حضور بيش از 150 نفر از اعضاي هيئت علمي و استادان دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای اين نشست، دکتر نجارزاده، مديركل حراست سازمان علمي و فرهنگي آستان قدس رضوي ضمن تشريح سابقه اغتشاشات در کشور و اقدامات تشكيلاتي كه كشورهاي بيگانه به ويژه دستگاههاي جاسوسي و خرابكاري آمريكا، اسرائيل و انگلستان به منظور ايجاد، حمايت و تداوم اغتشاشات و آشوبگري ها در كشورمان به انجام رسانده اند، اظهار کرد: امروز راهبرد دشمن، تمركز بر اغتشاشات نقطه اي با توجه به مسائل حساسيت آفرين مانند قوميت، مذهب، مالكيت و از اين قبيل است. دانشگاه ها و اخيراً مدارس نيز يكي از نقاط هدفگيري شده است و تلاش مي كنند كه ناآگاهي و هيجانات نسل جديد براي ضربه به كشور و انقلاب استفاده كنند.
دكتر محمدباقر خرمشاد، استاد علوم سياسي دانشگاه علامه طباطبايي و عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، كه حضور در معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و معاونت سياسي وزارت كشور را در كارنامه كاري خود دارد، به عنوان دیگر سخنران، ابتدا به بيان خصوصيات و ويژگيهاي نسل جديد كه به نسل «زد» يا «زی» معروف شده است پرداخت و هيجانطلبي و هويتجويي، تحت تاثير فضاي مجازي و رسانه هاي گوناگون را از خصوصيات اين نسل عنوان کرد.
اين استاد دانشگاه در ادامه خاطر نشان کرد: در اغتشاشات اخير دشمنان و رسانههاي آنها بر قشر جوان به ويژه دانشجويان و دانشآموزان تمركز و تلاش كرده و ميكنند كه با ايجاد هيجانات در نسل جديد، هدايت و راهبري آنان را در دست بگيرند.
وي در ادامه با ذكر نمونههايي تاريخي از اعتراضات دانشجويي در سراسر دنيا، حوادث اخير را نمونهاي بارز از حضور رسانهاي و ميداني دست بيگانه و موج سواري با استفاده از احساسات و هيجانات نسل جوان بيان کرد.
دكتر خرمشاد همچنین با برخی ناآگاهی ها در نسل جوان، وظيفه استادان دانشگاه در شرايط كنوني را شناخت بيشتر ويژگيهاي این نسل و آگاهسازي آنان نسبت به حضور بيگانگان و عواقب و نتايج همراهي با خواست و برنامه هاي آنان مبتني بر جهاد تبيين ذكر کرد.
وي ادامه داد: اين اتفاق بايد در تمامي بخشهاي مسئول و مرتبط با نسل جديد رخ دهد و تبليغات مسموم رسانههاي غربي را با نشان دادن واقعيات، خنثي كنند.
شايان ذكر است، در ابتداي اين نشست، دكتر مهدي اصفهاني، معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه، در سخنان كوتاهي، ضمن عرض خيرمقدم و تشكر از حاضران، تاکیدکرد: برگزاري مستمر دورههاي دانشافزايي و استفاده از ظرفيت استادان جهت گفت وگو تعامل و كمك به رفع مشكلات موجود، در دستور كار دانشگاه قرار دارد و امروز شاهد برگزاري دومين برنامه از اين سلسله برنامهها در سال 1401 هستيم.
تولیت آستان قدس رضوی
