مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی از تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی تا پایان سال 1401 توسط این شرکت خبر داد.
تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی تا پایان سال 1401
مهندس مجتبی هادیان در گفتوگو با آستان نیوز بیان کرد: با توجه به اینکه محصولات بدون گلوتن، قیمت تمام شده بالا دارد و تهیه آن نیاز به تجهیزات و امکانات خاص است، از همین رو پروژه تولید آرد بدون گلوتن در شرکت صنایع غذایی رضوی از سال 1397 با همکاری مراکز علمی و دانشگاهی در دستور کار قرار گرفت.
او ادامه داد: آرد بدون گلوتن از سال گذشته با فرمولاسیون بسیار خاص و ویژه تولید شده است و از طریق مراکز مربوط به پخش محصولات مخصوص بیماران سلیاکی در اختیار این افراد قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی افزود: این مجموعه با دارا بودن سالنهای مجهز پخت انواع نان و دریافت پروانه ساخت آرد بدون گلوتن از اداره غذا و دارو، امکان تولید نان بدون گلوتن را نیز دارد.
او درباره بیماری سلیاک تصریح کرد: سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که تمام عمر با فرد همراه است و افراد مبتلا به این بیماری به پروتئین گلیادین که در گندم، جو و چاودار وجود دارد، حساسیت دارند.
هادیان ادامه داد: مصرف نانهای معمولی به واسطه داشتن گلوتن منجر به اسهال، نفخ، ضعف عضلانی، آسیب به رشد کودکان و... میشود، به همین دلیل تنها راه داشتن زندگی طبیعی با وجود بیماری سلیاک، رعایت رژیم بدون گلوتن است.
آموزش پخت به بیماران سلیاکی
او آموزش پخت نان به بیماران سلیاکی را یکی از برنامههای در دستور کار شرکت صنایع غذایی عنوان کرد و افزود: با توجه به تولید آرد بدون گلوتن به صورت بستهبندی توسط این شرکت، درصدد هستیم تا در وهله بعدی پخت نان بدون گلوتن را به بیماران سلیاکی آموزش دهیم.
هادیان ادامه داد: شرکت صنایع غذایی رضوی با داشتن کارشناسان مجرب و با تجربه، این توانایی را دارد از طریق فضای مجازی و یا چاپ بروشورهای تبلیغاتی، آموزشهای لازم را درخصوص نحوه پخت این نان به مصرفکنندگان ارائه دهد.