مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی از عرضه محصولات غذایی رضوی در مدارس 13 استان کشور در سال تحصیلی جدید خبر داد.
عرضه محصولات غذایی رضوی در مدارس ۱۳ استان کشور
مهندس مجتبی هادیان در گفتوگو با آستان نیوز با بیان اینکه اولویت نخست شرکت صنایع غذایی رضوی، تولید محصولات سالم و با ارزش غذایی بالا است، اظهار کرد: در تلاش هستیم شرایطی فراهم شود که همه دانشآموزان به محصولات غذایی سالم دسترسی داشته باشند.
او ادامه داد: در این راستا جنبه مادی و سود حاصل از آن به هیچ عنوان جزء اولویتهای شرکت قرار ندارد.
مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی با اشاره به تامین اشترودلهای غذایی ویژه مدارس با هماهنگی آموزش و پرورش 13 استان گفت: اقدامات مربوط به دریافت مجوز این امر از ابتدای امسال انجام شده است و این محصول در استانهایی که دارای نمایندگیهای نان قدس رضوی است، عرضه میشود.
او ادامه داد: در حال حاضر این محصول در وزنهای ۹۰ و ۱۵۰ گرمی و با بستهبندی ویژه مدارس در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد.
هادیان با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس در دو سال گذشته اظهار کرد: بعد از دو سال کرونایی این محصول برای اولین بار است که در مدارس توزیع میشود.
عرضه کیک و کلوچه رضوی در مدارس
او همچنین از عرضه کیک و کلوچه رضوی در مدارس استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان در سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت: طی مذاکرات صورت گرفته با آموزش و پرورش، این دو محصول به واسطه برخورداری از کیفیت بالا، در طرح تغذیه رایگان مدارس بین دانشآموزان توزیع میشود.
او با اشاره به ارسال ۱۹ تن کیک و کلوچه از آغاز سال تحصیلی جدید تاکنون به استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان اظهار کرد: به صورت آزمایشی تاکنون ۱۳ هزار کارتن محصول به مدارس مناطق محروم این دو استان ارسال شده است.
هادیان، کیفیت محصولات نان قدس رضوی را جزء مهمترین اولویتهای شرکت صنایع غذایی رضوی دانست و گفت: این مجموعه در راستای مسئولیتهای اجتماعی خود، تولید محصولات سلامت محور را یکی از رویکردهای اصلی خود قرار داده است.