رئیس بخش سازماندهی و توسعه منابع دیجیتال گفت: با افزوده شدن 10 میلیون منبع جدید به کتابخانه دیجیتال رضوی، دسترسپذیری پژوهشگران به 170 میلیون منبع دیجیتال افزایش پیدا کرد.
افزایش دسترسپذیری پژوهشگران به 170 میلیون منبع در کتابخانه دیجیتال رضوی
به گزارش آستان نیوز، مهدی کریمی، توسعه منابع دیجیتال را در راستای دسترسی حداکثری پژوهشگران به تولیدات علمی داخل و خارج کشور عنوان کرد.
وی ایجاد زمینه دسترسی به 10 میلیون منبع دیگر از طریق بستر مجازی را اقدامی عنوان کرد که با فعالیت کارشناسان کتابخانه دیجتال سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی طی 7 ماه از آغاز سال جاری به بار نشست.
کریمی، تامین منابع جدید را از طریق منابع تولیدی سازمان، منابع فرآهم آوری شده، مقالات داخلی و خارجی پایگاه های اشتراکی و ... برشمرد یا عنوان کرد.
سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی از سال 1390 با ایجاد کتابخانه دیجیتال برای دسترسپذیری محققان به منابع از طریق فضای مجازی تلاش کرده است و ثمره آن در حال حاضر مجموعهای بالغ بر یکصد و هفتاد میلیون منبع دیجیتال است که از طریق کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی در بستر وب و ایستگاههای مطالعه دیجیتال در سراسر کشور ارائه میشود.
پژوهشگران در سراسر جهان برای دسترسی به منابع اطلاعاتی موجود میتوانند از کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی به نشانی digital.aqr.ir دسترسی داشته باشند و از سامانههای موجود در این کتابخانه دیجیتال از قبیل خدمات تحویل مدرک، امانت دیجیتال، ایستگاههای مطالعه دیجیتال آستان قدس رضوی و یا کانالهای ارتباطی سازمان در شبکههای اجتماعی بهره مند شوند.
شایان ذکر است محققان و پژوهشگران بیش از 130 کشور از خدمات کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی در حال حاضر استفاده میکنند.