مدیرعامل موسسه دانشبنیان کیفیت رضوی از برگزاری همایش بینالمللی دو روزه «غذای طیب» همزمان با هفته کیفیت در روزهای 18 و 19 آبان ماه خبر داد.
همایش بینالمللی «غذای طیب» برگزار میشود
دکتر حسین زمانی در گفتوگو با آستان نیوز بیان کرد: درصدد هستیم از طریق برگزاری این همایش، آرا و نظرات اندیشمندان و اساتید حوزههای تغذیه، اقتصاد و بازرگانی را از سراسر دنیا جمعآوری کرده تا آنها را به اندوختهها و دانش فنی موسسه و نشان طیب اضافه کنیم.
وی ادامه داد: تجاریسازی و توسعه برند طیب، یکی دیگر از اهداف برگزاری همایش بیناللملی غذای طیب بهشمار میرود.
مدیرعامل موسسه دانشبنیان کیفیت رضوی، بینالمللی کردن همایشهایی که توسط این موسسه برگزار میشود را یکی از اهداف تعیین شده در نقشه راه افق ۱۴۰۴ عنوان کرد.
او ادامه داد: براساس این چشمانداز، موسسه کیفیت رضوی و نشان طیب باید تا سال ۱۴۰۴ در سطح داخلی و همچنین در تعداد محدودی از کشورهای جهان اسلام در سطح بینالمللی معرفی شود.
توسعه روابط بیناللملی
زمانی، همایش غذای طیب را اولین رویداد بینالمللی موسسه دانشبنیان کیفیت رضوی در چشمانداز ۱۴۰۴ این مجموعه دانست و گفت: توسعه روابط بینالمللی در حوزه نشان طیب با کشورهای جهان اسلام که در عرصه کیفیت کار میکنند، یکی دیگر از دستاوردهای برگزاری این همایش است.
او ادامه داد: همایش بینالمللی غذای طیب توسط موسسه دانشبنیان کیفیت رضوی بهعنوان کمیته اجرایی و با همکاری موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهعنوان کمیته علمی، در ۱۸ و ۱۹ آبان برگزار میشود.
حضور اساتید و نخبگان از سراسر دنیا
زمانی با اشاره به حضور اساتید، پژوهشگران، نخبگان و دانشجویان از حوزههای صنایع غذایی، علوم تغذیه، اقتصاد، مدیریت صنعتی و مدیریت بازرگانی در این همایش تصریح کرد: باتوجه به اینکه فقه و شریعت یکی از محورهای همایش بهشمار میرود، اساتید و طلاب حوزههای علمیه هم شرکت میکنند.
او ادامه داد: در حوزه کسبوکار هم کسبوکارهایی که در عرصه غذای سالم و ارگانیک فعالیت میکنند، حضور خواهند داشت.
زمانی با اشاره به حضور اساتید در بخش بینالمللی تصریح کرد: اساتید و نخبگانی از کشورهای سوئیس، پاکستان، برونئی آفریقا، کره جنوبی و عراق، دیگر مدعوین همایش بینالمللی غذای طیب را به خود اختصاص میدهند.
او ادامه داد: از جمله مراکز علمی و موسسات حامی همایش هم میتوان دانشگاه زوریخ سوئیس، دانشگاه دولتی کشور برونئی، دانشگاه و مرکز تحقیقات UPM مالزی و همچنین مراکز حلال پاکستان و کره جنوبی را نام برد.