خطیب حرم مطهر رضوی گفت: خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) بهترین نمونه جهاد تبیین است و حضرت زهرا(س) بنیانگذار جهاد تبیین در دنیای اسلام هستند.
خطبه فدکیه بهترین نمونه جهاد تبیین است
به گزارش آستاننیوز، آیت الله کاظم صدیقی در ویژه برنامه شام شهادت سیده زنان دو عالم حضرت صدیقه طاهره(س) که امشب در رواق بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: ایمان یکی از بزرگترین نعمتهای الهی است که موجب نورانیت قلب انسان میشود.
وی تصریح کرد: انسان با ایمان همواره آرامش دارد و ایمان به خدا چراغ راه زندگی اوست. ایمان، فرد مومن را از لغزش در برابر وسوسههای شیطان و پیروی از هوای نفس باز میدارد.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه حضرت صدیقه طاهره(س) مظهر ایمان به خدا بودند، اظهار کرد: قلب پاک این بانوی مطهره سرشار از ایمان و یقین بود و در قلب ایشان جز خدا و یاد خدا وجود نداشت.
وی اظهار کرد: ایشان نه تنها ایمان قلبی بلکه ایمان عملی نیز داشتند و تمام افعال و کارهای ایشان بر اساس دستورات الهی بود و این ایمان در اعضا و جوارح ایشان نیز جاری بود.
آیت الله صدیقی افزود: پیامبر اکرم(ص) از دخترشان به عنوان الگوی تمام زنان عالم یاد کردهاند، شخصیتی که به عنوان الگو و اسوه معرفی میشود قطعا باید هم در ظاهر و هم در باطن ایمان داشته باشد یعنی ایمان او هم قلبی و هم عملی باشد.
وی در ادامه به نقش بی بدیل حضرت صدیقه(س) در دفاع از ولایت اشاره و بیان کرد: پس از رحلت رسول خدا(ص) امیرالمومنین(ع) تنها ماند. حضرت زهرا(س) در این موقعیت دشوار یک تنه هم ذوالفقار، هم زره و هم سپر امیرالمومنین(ع) شد و با تمام وجود از امام زمان خود دفاع کرد.
آیت الله صدیقی عنوان کرد: بانوی دو عالم حضرت زهرا(س) بعد از رحلت پیامبر(ص) با گریهها و اشکهای بی امان، با نوحهسرایی بر سر مزار حمزه سیدالشهدا و خطبههای شان از امیرالمومنین علی(ع) به عنوان جانشین رسول خدا(ص) دفاع کرد.
وی اظهار کرد: خطبه فدکیه حضرت فاطمه(س) در واقع جهاد تبیین این بانوی گرامی بود تا حقیقت ولایت امیرالمومنین(ع) را برای مردم تبیین کنند.
خطیب حرم مطهر رضوی ابراز کرد: هرچند وجود نازنین حضرت زهرا(س) در راه دفاع از ولایت فدا شد ولی جهاد تبیین آن حضرت هم شخص و هم شخصیت امیرالمومنین(ع) را نجات داد و همچنین جریان ولایت را برای آینده شیعیان حفظ کرد.
در ادامه این مراسم ضمن قرائت دعای کمیل با نوای سید مهدی میرداماد، سید روح الله موید به شعرخوانی در وصف حضرت صدیقه طاهره(س) پرداخت.