خادمیاران و یاوران رضوی در شهرستان های استان اصفهان به مناسب شب یلدا و در راستای مسئولیت اجتماعی خود برای رفع محرومیت ها تلاش کردند کمک های خیرخواهانه ای را در دستور کار خود قرار دهند.
طنین عطر رضوی در یلدای فاطمی پیچید
به گزارش آستان نیوز از اصفهان، در بلندترین شب سال خادمیاران و یاوران رضوی استان اصفهان با اقتدا به ام ابیها از نیازمندان دستگیری کردند که در ادامه می خوانید.
دستگیری از 28 خانواده نیازمند فریدونشهری در یلدای فاطمی
در شب یلدای فاطمی و همزمان با چهارشنبه رضوی، 28 خانواده نیازمند و کم برخوردار فریدونشهر اصفهان میهمان سفره کرامت رضوی شدند.
خادمیاران و فعالان رضوی کانون خدمت رضوی با همکاری کانون سلامت رضوی شهرستان تعداد 28 بسته غذایی شامل برنج، ماکارونی، روغن، پنیر، میوه، آجیل، مرغ بین خانواده های کم برخوردار توزیع کردند.
حجت الاسلام طاهری، مسئول کانون خدمت رضوی شهرستان فریدونشهر ارزش بسته های غذایی را 100 میلیون ریال اعلام کرد.
لازم به ذکر است با حمایت فعالان کانون سلامت رضوی و مسجد ابوالفضل مبلغ ده میلیون ریال نیز جهت شروع درمان مادر خانواده کم برخوردار تقدیم شد.
گستردن سفره مهربانی در یلدای فاطمی
به مناسبت شب یلدا و در روز چهارشنبه امام رضایی تعداد ۷٠ بسته غذایی شامل: گوشت، نان، میوه، آجیل و شیرینی به همت خادمیاران شهرضا تهیه و بین خانواده های نیازمند توزیع شد.
همچنین با پیگیری خادمیاران کانون تعلیم و تربیت تعداد ۳٠ پرس چلومرغ همراه با میوه، شیرینی و تنقلات و روغن، ماکارونی، رب گوجه در اختیار خانواده دانش آموزان نیازمند قرار گرفت.
یاد آور می شود برای تهیه این بسته ها حدود ۱۵٠ میلیون ریال هزینه شده که توسط خادمیاران و یاوران رضوی و خیرین شهرضائی تامین گردید.
توزیع 50 بسته موادغذایی همزمان با رزمایش یلدای فاطمی
کنسروهای مواد غذایی به همراه بسته های میوه بین نیازمندان در شب یلدا برای نیازمندان شهرستان سمیرم توزیع شد.
همزمان با فرارسیدن یلدای فاطمی و ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) جوانان و نوجوانان کانون خدمت رضوی حسینیه چهارده معصوم شهرستان سمیرم به همت افراد خیر نسبت به تهیه و بسته بندی تعداد 50 بسته در قالب انواع کنسرو ومیوه اقدام کردند.
شایان ذکر است این بستهها هنگام نماز مغرب وعشا با حفظ کرامت انسانی بر درب منازل نیازمندان با ذکر صلوات خاص امام رضایی توزیع شد.
تولیت آستان قدس رضوی
