«از مزرعه تا سفره» شعاری که سالهاست شرکتهای غذایی زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی برای تحققش تلاش میکنند و با تلاشهای صورت گرفته، اکنون میتوان گفت این مهم حاصل شده است.
تحقق شعار «از مزرعه تا سفره» در شرکتهای صنایع غذایی آستان قدس رضوی / تمرکز و تاکید روی ارتقای کیفیت و افزایش اعتماد
به گزارش آستاننیوز، خدمترسانی بهتر به مردم و کمک به امنیت غذایی جامعه، هدف کلان آستان قدس رضوی برای ورود به فعالیت در حوزه صنایع غذایی و دامپروری بوده و برنامهریزیها به گونهای بوده که محصولات غذایی مورد نیاز مردم، با کیفیت بالاتر و قیمت مناسبتر در اختیارشان قرار بگیرد. در همین راستا، شرکت صنايع دامپروري و لبني رضوي از جمله شرکتهایی است که توانسته با تولید محصولات لبنی و دامی سالم، به سهم خود تضمين سلامت و امنيت غذايي را به ارمغان بیاورد.
واحد برتر استان در سال 1401
این تلاشها در کنار ارتقاء كيفيت و سلامت محصولات لبنی و دامی باعث شده شرکت صنايع دامپروري و لبني رضوي موفقیتهای متعددی را در کارنامه خود ثبت کند که تازهترینش، کسب عنوان واحد برتر و نمونه خراسان رضوی در سال 1401 از سوی سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي استان بوده است.
کنترل فرآیند تولید از مزرعه تا سفره
آرش فرزادنیا مدیرعامل شرکت صنايع دامپروري و لبني رضوي، یکی از دلایل کسب این موفقیت را تضمین کیفیت و ارزش آفرینی در حوزه سلامت میداند و میگوید: تولید محصولات در این شرکت در تمامی مراحل، با نظارت دقیق واحد کنترل کیفیت انجام میشود و خروجی اش این بوده است که خوشبختانه توانستهایم با تولید محصولات دامی و لبنی رضوی، به سهم خود در تحقق شعار «از مزرعه تا سفره» اثرگذار باشیم.
عرضه مستقیم محصولات برای استفاده مردم
مدیرعامل شرکت صنايع دامپروري و لبني رضوي با اشاره به مدیریت یکپارچه محصولات از مزرعه تا سفره در آستان قدس رضوی اظهار میکند: پس از برداشت محصولات زراعی از مزارع و تبدیل آنها به خوراک دام و کنسانتره در کارخانههای مخصوص، این تولیدات در واحدهای دامپروری سنگین و سبک مورد استفاده قرار میگیرد، در ادامه نیز شیر خام به دست آمده، با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته و بکارگیری نیروهای مجرب و متخصص در کارخانه فرآورده لبنی رضوی، تبدیل به محصولات لبنی با کیفیت میشود و گوشت با کیفیت تولیدی نیزبا قیمت بسیار مناسب و بهصورت مستقیم به عموم عرضه میشود.
اولیت اصلی، ارتقاء کیفی محصولات
فرزادنیا، ارتقاء کیفی محصولات را اولویت اصلی آستان قدس رضوی در بخش صنایع غذایی اعلام و اظهار میکند: با توجه به تاکید تولیت آستان قدس رضوی، شرکتهای بنیاد بهرهوری موقوفات نباید صرفا به دنبال کسب درآمد و سود باشند، بلکه مهمترین رسالتشان برای فعالیت در این زمینه، تولید و عرضه محصولات سالم در کنار ارتقاء بهرهوری این صنعت است.
او ادامه میدهد: از همین رو تشکیل زنجیره «از مزرعه تا سفره»، علاوه بر تامین امنیت غذایی در کشور، باعث کنترل و رصد بهتر به منظور ارتقاء کیفیت و تضمین محصول نهایی شده است.
اطمینان مردم به محصولات غذایی رضوی
فرزادنیا میافزاید: بزرگترین مزیت شرکت صنايع دامپروري و لبني رضوي در رقابت با سایر برندها، کیفیت محور بودن آن است و در تلاش هستیم با برنامهریزی و نظارت بیشتر برای دستیابی به سطوح بالاتر کیفیت در کنار افزایش بهرهوری، قدردان اطمینان مردم به محصولات تولیدی رضوی باشیم، چرا که این اعتماد بسیار ارزشمند است.
تولیت آستان قدس رضوی
