به همت خادمیاران رضوی مراسم عقد هفت زوج جوان رفسنجانی در جوار شهدای گمنام برگزار شد.
با تلاش خادمیاران رضوی؛
۱۴۰۱-۱۰-۲۹
زوج های رفسنجانی زندگی مشترک خود را در جوار شهدای گمنام آغاز کردند
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ رضا اسماعیلی، مسئول کانون های خدمت رضوی شهرستان رفسنجان، در حاشیه این مراسم بیان داشت: ازدواج حضرت زهرا(س) بهترین الگو برای "ازدواج آسان" است. اگر جوانان ازدواج حضرت زهرا(س) را الگوی خود در امر ازدواج قرار دهند، نه فقط ازدواج آسان میشود، بلکه چون معیارهای درست در انتخاب همسر داشتهاند، در ادامه زندگی نیز بیشتر احساس خوشبختی خواهند کرد.
وی در ادامه گفت: سنتهای غلط از جمله تجملگرایی آسیبهای بزرگی را به ازدواج وارد آورده و باعث بالا رفتن سن ازدواج در بین جوانان شده است.
اسماعیلی تاکید کرد: با هدف ترویج ازدواج آسان در بین جوانان، این مراسم به همت بسیج جامعه زنان، خادمیاران رضوی، فرمانداری و شهرداری در جوار شهدا در مهدیه گلزار شهدا برگزار شد و هدایایی به زوج ها اهداء شد.
تولیت آستان قدس رضوی

آیت الله احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، با صدور پیامی درگذشت حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ حسینعلی نیری، یکی از مقامات…