به همت پزشکان خادمیار امام رضا(ع) چشمان کم سوی بسیاری از شهروندان ریگانی درمان شد.
چشم های کم سو با مهر رضوی درمان شدند
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ دور افتاده ترین نقطه شهرستان تا مرکز ریگان ۱۵۰ کیلومتر فاصله دارد. اهالی این مناطق که به مرکز شهرستان مراجعه می کنند گاهی با شرایطی بدون پزشک مواجه می شوند و باید صد کیلومتر دیگر را تا بم و۲۸۵ کیلومتر دیگر را تا مرکز استان برای مداوا طی کنند. ولی این بار این افراد با همت خادمیاران رضوی در محل زندگی خود درمان شدند.
حسین ساویس، مسئول تیم پزشکی اعزامی بیان داشت: این تیم پزشکی به همت کانون سلامت خادمیاران رضوی استان، سپاه ثارالله و گروه جهادی امام جعفر صادق(ع) در شهرستان استقرار یافت، این تیم پزشکی شامل چشم پزشکی، دندانپزشکی، روانشناسی، مشاوره جراح به مدت ۳ روز در روستاهای شهرستان ریگان خدمات رسانی انجام دادند.
وی بیان داشت: در این طرح بیش از ۲ هزار نفر به صورت رایگان ویزیت شدند، در این گروه ۴۰ پزشک و پرستار کار درمانی شهروندان ریگانی را انجام دادند.
ساویس افزود: با توجه به محرومیت شهرستان این کاروان با حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص حضور یافتند.
مسئول کانون های خدمت رضوی ریگان ضمن قدردانی از حضور این تیم پزشکی در شهرستان، ابراز داشت: شهرستان ریگان یکی از شهرستان های کمتر توسعه یافته استان است که نیازمند حمایت جدی خیرین دارد، یکی از فعالیتهایی که توسط خادمیاران کانون سلامت در حوزه تخصصی انجام میشود، شناسایی و درمان خانواده های نیازمند است.
در راستای این عملیات خیرخواهانه حجت الاسلام حبیب رضازاده امام جمعه ریگان نیز در خطبه های نماز باشکوه جمعه از خدمات پزشکان خادمیار قدردانی کرد.
تولیت آستان قدس رضوی
