پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۱-۱۲-۰۴

دومین جلسه «آینده پژوهی رشته علوم و معارف اسلامی» در مدرسه امام رضا(ع) برگزار شد

در دومین جلسه «آینده پژوهی رشته علوم و معارف اسلامی با گرایش رشته فلسفه و حکمت»، با حضور عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه علوم اسلامی رضوی به تبیین جایگاه علوم اسلامی در بین علوم انسانی در جمع دانش آموزان دبیرستان پسرانه علوم و معارف اسلامی امام رضا(ع) پرداخته شد. 

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین رامین گلمکانی ابتدا با بیان نکاتی در خصوص رشته فلسفه اظهار کرد: در قدم نخست باید پرسید: «کدام علم ما را در مسیر باطل قرار می‌دهد؟ حقیقت چیست و مسیرش کجاست؟»؛ جامع این علوم فلسفه و عرفان است. البته تشخیص مدرسه و مرکز علمی برای ادامه تحصیل نیز اهمیت زیادی دارد.  
وی افزود: فلسفه و عرفان، حقیقت گمشده انسان است. با این همه، مطابقه آیه 18 سوره زمر: «الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه ...» با مختصات این رشته آشنا شوید و سپس برای آینده تحصیلی و شغلی دست به انتحاب اصلح بزنید. با داشتن علاقه، استعداد متوسط و پشتکار شدید، می‎توانید در رشته فلسفه و عرفان موفق شوید.  
استادیار دانشگاه رضوی تاکید کرد: فضای کاری نیز به رشته مربوط نیست، به همت و تلاش خود فرد مربوط است تا از همه داشته‌های خود اعم از استعداد، هوش، مدرک تحصیلی و... در زمینه شغلی آینده استفاده کند. 
وی درخصوص معرفی رشته فلسفه و عرفان در دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز گفت: این گروه علمی، در یک دوره 15 ساله، تامین‌کننده اساتید رشته فلسفه به تعداد 250 نفر در حوزه‎های علمیه و نیز 13هیئت علمی در دانشگاه‌های مختلف سراسر کشور بوده است. 
وی همچنین تشریح کرد: در دوره کارشناسی دانشگاه رضوی در هر رشته‌ای پذیرش شوید، غیر از دروس تخصصی، دروس حوزه علمیه را می‌خوانید و در پایان، تخصص شما در دو رشته در مدرک تحصیلی قید می‌شود. در این دانشگاه برنامه آموزشی و رسیدگی به امور تحصیلی دانشجویان بسیار دقیق و حساب شده است و خروجی‌ها نشان داده بسیار موفق عمل کرده است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

بزرگترین دروغ‌ و فریب غرب، شعار دفاع از حقوق زن است
تولیت آستان قدس رضوی صیانت از کرامت زنان را ضامن حضور مؤثر اجتماعی آنان دانست و گفت: تمدن غرب از طرفی کرامت زنان را از…

تلویزیون اینترنتی