معاون خادمیاری دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان محوریت فعالیت مدیریت کانون خدمت رضوی در سال جدید را کیفیسازی عنوان کرد و گفت: توسعه کمی شاید در شهرستانها دنبال شود؛ اما در شهرستان اصفهان فقط به توسعه کیفی توجه خواهد شد.
توسعه کیفی اولویت مدیریت کانون خدمت رضوی اصفهان در سال جدید
به گزارش آستان نیوز از اصفهان، محمدحسین امامی در حاشیه اختتامیه هجدهمین نمایشگاه قرآن و عترت در خصوص حضور کانونهای خدمت رضوی در این دوره گفت: امسال ۶۷ غرفه مدیریت کانون خدمت رضوی استان اصفهان با عرصههای مختلف خدمتی، دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی و حضور چشمگیر کانونهای محلی به بازدیدکنندگان خدمترسانی کردند.
امامی در ادامه با تأکید بر اینکه تلاش میشود در سال آینده نیز همین حضور پررنگ تکرار شود گفت: بحث میدانی و اجرائی در کل عرصهها، کانونهای محلی هستند که محل تلاقی خادم و مخدوم و خدمت در مجموعه آستان هستند تا بتوانند خدمات خوبی به مردم ارائه کنند.
او در ادامه بیان داشت: در هجدهمین نمایشگاه قرآن و عترت نیز کانونها در ۱۴ عرصه خدماتی حضور داشتند و برای تمامی گروههای سنی برنامه داشتند.
وی با تأکید بر اینکه غرفهها تمرکز ویژه بر روی کودکان، نوجوانان و جوانان داشتند، افزود: در بحث فرهنگی و هنری و نقاشی کودکان اهدافی مثل عفاف و حجاب، پرچم ایران و حس میهندوستی و قصص قرآنی مطرح بود و پرورش از دوران کودکی و جهت دادن به بچهها در غرفهها لحاظ شده بود.
معاون دبیرخانه کانون خادمیاری آستان قدس با بیان اینکه در کانونهای محلی به نوجوان توجه شده بود افزود: در این غرفهها برای دختران برنامه داشتند و پاتوقهای دخترانه با حضور خود نوجوانان اداره میشد و این یکی از نکات مثبت این دوره بود. همچنین کانونهای کارآفرینی، اشتغال خانگی، گروههای جهادی و سلامت حضور پررنگی داشتند و با عمقبخشی به معارف دین و قرآن برای بازدیدکنندگان محتواهای مناسبی را تهیه کردند.
بنا به گفته امامی در هجدهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت استان اصفهان هر شب ۵۰۰ نفر از خادمیاران رضوی در بخشهای رسانه، پشتیبانی، مدیریت غرفه و خدمترسانی حضور داشتند و روزانه هزاران خدمت انجام شد. حتی واحد ارجاع در غرفهها برپا بود و موارد مطرح شده در غرفهها، شناسایی میشدند و به کانونهای محلی برای گرفتن خدمت هدایت میشدند تا این مخاطبان را در طول سال داشته باشیم و بتوانیم خدمترسانی انجام شود.
امامی محوریت فعالیت در مدیریت کانون خدمت رضوی در سال جدید را کیفیسازی عنوان کرد و گفت: کیفیسازی خدماتی که در کانونها ارائه میشود مد نظر قرار خواهد گرفت. توسعه کمی شاید در شهرستانها دنبال شود؛ اما در شهرستان اصفهان فقط به توسعه کیفی توجه خواهد شد.
به گفته او امسال بیش از ۳۰ کانون تخصصی در قالب کانون محلی شکلگرفته است. طبق برنامهای که از سال قبل کلید خورده است، امور اجرایی عرصههای تخصصی در حال انتقال به کانونهای محلی است و این هدف در سال جدید با قوت دنبال میشود تا عرصههای تخصصی در قالب کانونهای محلی به مردم خدمت ارائه کنند.
امامی در ادامه خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد مکارم و دستورات اخلاقی و قرآن کریم را بهعنوان کتاب زندگی در تمام شئونات زندگی پیاده کنیم و در بخشهای مختلف زندگی شخصی، اجتماعی و سیاسی دستورات قران را اعمال کنیم تا ناهنجاریها و بداخلاقی که امروز جامعه به آن دچار است و ناشی از دوری از قرآن است، با انس با قرآن کاهش دهیم.
او در ادامه افزود: ما در شبکه خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی استان اصفهان تلاش میکنیم تا دِین خودمان را به قرآن ادا کنیم و سالهای آینده حضور چشمگیرتری طریق در نمایشگاه قرآن داشته باشیم.