حجتالاسلام اسماعیل زاده گفت: جلسه خانگی قرآن کریم به برکت نام علی بن موسی الرضا(ع)، با حضور جمعی از خادمیاران رضوی شهرستان راین برگزار شد.
جلسه خانگی قرآن به برکت نام علی بن موسی الرضا(ع) در راین برگزار شد
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ عباس اسماعیل زاده، دبیر کانون های خدمت رضوی شهرستان راین گفت: جلسه خانگی قرآن کریم به برکت نام علی بن موسی الرضا(ع)، با حضور جمعی از خادمیاران رضوی به میزبانی داریوشی ازخادمیاران شهرستان برگزار شد.
اسماعیل زاده اضافه کرد: حاضران در این جلسات هر کدام به میزان توان خود به روخوانی از آیات نورانی قرآن کریم پرداختند، و همچنین در این جلسه به تفسیر چند آیه ابتدایی سوره مبارکه واقعه پرداخته شد و در پایان خادمیاران رضوی مهمان سفره افطاری شدند.
حجتالاسلام اسماعیل زاده با بیان اینکه ماه مبارک رمضان بهار فعالیتهای قرآنی و فرهنگی است، افزود: بر این اساس در تلاشیم تا با ترویج سفرههای افطاری ساده، مردم را به این امر تشویق کنیم.
وی در پایان به حدیثی ازپیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: با تلاوت قرآن، خانههایتان را روشن کنید، زیرا هرگاه در خانه تلاوتِ قرآن بسیار شود، آن خانه براى اهل آسمان میدرخشد همان گونه که ستارگان آسمان براى اهل زمین میدرخشند.