پس از اجرای فاز نخست طرح توسعه کارخانه خمیرمایه رضوی در سال 1401، حالا فاز دوم افزایش ظرفیت تولید آغاز شده است تا این شرکت به سهم خود گامی در راستای تحقق رشد تولید بردارد.
تولید خمیرمایه رضوی در مدار رشد /افزایش ظرفیت تولید تا 9000 تن
به گزارش آستان نیوز، افزایش تولید در کنار توجه به ارتقاء کیفیت محصول، از جمله برنامههای اصلی شرکت خمیرمایه رضوی بهشمار میرود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و توانسته ظرفیت عملی خود را به حدود 7500 تن برساند.
تولید سالانه 9000 تن خمیرمایه تا سال 1403
مدیرعامل شرکت خمیرمایه رضوی درباره برنامههای این شرکت در راستای تحقق شعار «مهار تورم، رشد تولید» اظهار کرد: افزایش ظرفیت عملی کارخانه، یکی از مهمترین برنامههای در دست اقدام طی سال جاری است که بدین منظور برنامهریزی شده ظرفیت تولید سالانه تا 9000 تن افزایش پیدا کند.
محمدصادق مروارید افزود: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته، فاز دوم طرح توسعه شرکت در سال 1403 به ثمر خواهد نشست.
تولید محصولات جدید برپایه مخمر
وی همچنین از مشارکت شرکت خمیرمایه رضوی و دانشکده داروسازی مشهد برای تولید محصولی جدید در حوزه خمیرمایه خبر داد و گفت: این محصول بر پایه مخمر نانوایی است که با رویکرد ارتقاء سلامت و کیفیت نان و برای رفع نیاز بازار داخل تولید خواهد شد.
مدیرعامل شرکت خمیرمایه رضوی ادامه داد: مخمر خشک غیرفعال، محصول نوآورانه دیگری است که طی سال جاری برای نخستین بار در کشور توسط شرکت خمیرمایه رضوی تولید خواهد شد. این محصول گستره کاربرد بسیاری دارد و در صنایع مختلف از غذا تا آرایشی بهداشتی و خوراک دام استفاده میشود.
کمک به مهار تورم
او با اشاره به برنامه حمایتی این شرکت از مصرفکنندگان و نقش آن در کمک به مهار تورم خاطرنشان کرد: برخلاف افزایش بیرویه قیمت مواد اولیه، خمیرمایه رضوی جزء معدود شرکتهایی است که کمترین افزایش قیمت را در محصولات خود اعمال کرده است، آن هم در شرایطی که میزان تولید و صادرات خمیرمایه رضوی بیشتر شده است.
بهرهگیری از ظرفیت مراکز علمی
مروارید با تاکید بر اهمیت تولید بر مبنای دانش با استفاده از ظرفیت مراکز علمی گفت: تولید خمیرمایه یکی از پیچیدهترین دانشهایی است که در صنعت بکار گرفته میشود و هر روز در حال تغییر و بروزرسانی است، به همین منظور شرکت خمیرمایه رضوی، استفاده حداکثری از ظرفیتهای دانشگاهی و موسسات عالی را برای بهرهگیری و بروزرسانی فرمولاسیون خطوط تولید خود در دستور کار دارد.
او ادامه داد: در این راستا شرکت با موسسات علمی و دانشگاهی داخل و خارجی در قالب تفاهمنامه و یا قرارداد همکاری دارد.
لزوم رفع موانع رشد تولید
مروارید درباره مشکلات پیش روی صنعت خمیرمایه برای تحقق شعار «مهار تورم، رشد تولید» تصریح کرد: نوسانات شدید ارز و مشکلات مربوط به واردات اقلام، تحریم تجهیزات و نیز ریسک نقل و انتقال پول از جمله این موارد بهشمار میرود.
او ادامه داد: در واقع این مشکلات موجب افزایش هزینهها و صرف زمان طولانیتر در بخشهای مختلف تولید شده است.