به همت کانون خدمت رضوی و حوزه علمیه برادران شهرستان ریگان مراسم شهادت حضرت امام صادق(ع) در ریگان برگزار شد.
مراسم شهادت امام جعفر صادق(ع) رئیس مکتب تشیع در ریگان برگزار شد
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ حبیب رضازاده، امام جمعه ریگان در مراسم عزاداری رئیس مذهب شیعه گفت: امام جعفر صادق(ع) تحولی بزرگ در ماندگاری و استواری دین مبین اسلام ایجاد کرد و مکتب تشیع مدیون تلاشها و زحمات آن امام همام است.
رضازاده تصریح کرد: امام جعفر صادق(ع) در زمان حیات خود منشا و پایهگذار خدمات بزرگی برای دین مبین اسلام بوده است و امروز به برکت این امام بزرگوار، آثار نبوت و اهل بیت(ع) زنده و پابرجا مانده است.
وی با بیان ویژگیها و فضائل حضرت امام جعفر صادق(ع) بیان کرد: اگر چه در زمان آن حضرت به دلیل ظلم ظالمان فرصت تشکیل حکومت اسلامی وجود نداشت ولی عدم قیام امام(ع) نه به دلیل ترس از ظالمان بلکه به دلیل نبود یاران وفادار بود.
امام جمعه ریگان عنوان کرد: امام جعفر صادق(ع) شاگردان برجستهای حتی در بین اهل سنت تربیت کردند.
وی ابراز داشت: شخصیت امام جعفر صادق(ع) شخصیتی است که همه امتیازات ائمه اطهار را دارد، به طوری که می تواند دستور زندگی را به همه اعلام دارد.
گفتنی است در این مراسم مداحان کانون خدمت رضوی شهرستان ریگان به مرثیه سرایی در رثای امام جعفر صادق(ع) پرداختند.