به همت خادمیاران رضوی مسابقه نقاشی و ایستگاه صلواتی به مناسبت دهه کرامت در مسجد جامع فاریاب برگزار شد.
برگزاری مسابقه نقاشی به مناسبت دهه کرامت
به گزارش آستان نیوز از کرمان، ابوذر امیری، دبیر کانون های خدمت رضوی فاریاب با تبریک دهه کرامت گفت: همزمان با دهه کرامت طی مراسمی در مسجد جامع شهرستان فاریاب خادمین امام مهربانی مسابقه نقاشی و ایستگاه صلواتی برگزار کردند.
امیری عنوان کرد: دهه کرامت فرصتی بی نظیر برای بهره گیری و معرفی جایگاه رفیع امامت و ولایت است که با میلاد حضرت معصومه(س) آغاز میشود و این روز بزرگ به عنوان روز دختر نامیده شده است و فرصت مناسبی برای تقدیر و تکریم دختران این سرزمین است.
ابوذر امیری گفت: در همین راستا مسابقه نقاشی به مناسبت دهه کرامت و حماسه سوم خرداد بین دختران ۵ تا ۱۲ سال برگزار شد و در پایان به افراد شرکت کننده از طرف خادمیاران رضوی هدایایی اهدا کردند، و با برپایی ایستگاه صلواتی با شربت از مردم پذیرایی شد.
وی افزود: دهه کرامت نیز فعالیت های محرومیت زدایی خادمیاران در کنار سایر برنامه های فرهنگی و ارزشی تداوم خواهد داشت.
تولیت آستان قدس رضوی
![پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت همسر سردار شهید برونسی پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت همسر سردار شهید برونسی](/sites/default/files/styles/263_195/public/1403-11/r3oz27p38amz59qd7a08itkfztw3hzhy.jpeg?h=10d202d3&itok=cB_EB_-h)