به همت کانون تخصصی سلامت خدمت رضوی شهرستان جیرفت و همکاری پزشکان خیر ویزیت تخصصی سرای سالمندان آوا به صورت رایگان انجام شد.
همزمان با چهارشنبه های امام رضایی
۱۴۰۲-۰۴-۰۹
ویزیت تخصصی سالمندان جیرفت به صورت رایگان انجام شد
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ کرامت پیرنیا، دبیر کانون های خدمت رضوی شهرستان جیرفت گفت: همزمان با چهارشنبه های امام رضایی، به منظور تکریم و حفظ منزلت سالمندان ویزیت تخصصی رایگان توسط دکتر قاسم زاده(متخصص داخلی) برای سالمندان ساکن در سرای آوای شهرستان انجام شد.
وی ادامه داد: این برنامه به همت کانون تخصصی سلامت و با هدف پایش سلامت سالمندان برگزارشد و معاینه، مشاوره و داروی رایگان برای سالمندان تجویز شد و در جریان این معاینات ضمن ارائه خدماتی همچون غربالگری قند خون و فشارخون، آموزش به صورت چهره به چهره و گروهی با موضوعات مرتبط با سالمندی ارائه گردید.
پیرنیا ابراز کرد: به همت کانون تخصصی سلامت شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از ۲۲۰ نفر بیمار نیازمند خدمات درمانی رایگان ارائه شده است.
افزودن دیدگاه جدید:
تولیت آستان قدس رضوی

در پی وقوع حادثه ناگوار و جان سوز انفجار در بندر شهیدرجایی،آیت الله احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی پیام تسلیتی را خطاب…