تولیت آستان قدس رضوی تولید با کیفیت و رفع نیازهای مردم را هدف آستان قدس از ورود به عرصه مواد غذایی دانست.
تولید با کیفیت و رفع نیازهای مردم، هدف آستان قدس از ورود به عرصه مواد غذایی است
به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در آیین آغاز عملیات اجرایی توسعه مجتمع دامپروری کنه بیست رضوی که در محل این شرکت برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت حفظ و تأمین امنیت غذایی کشور و فراهم سازی غذای کافی و سالم برای جامعه، ابراز کرد: تأمین غذای سالم یکی از ارکان حفظ و ارتقا سلامت جامعه بوده که این موضوع از نیازهای اولیه مردم است؛ از این رو آستان قدس رضوی به میزان توان و امکانات برای ارتقاء تولید، شکستن انحصار و حفظ استقلال غذایی کشور تلاش و در این حوزه سرمایه گذاری خواهد کرد.
وی با اشاره به مضرات انحصاری بودن برخی تولیدات برای مصرف کنندگان، ابراز کرد: وجود انحصار در هر بخشی موجب میشود قیمت بازار در دست تعداد محدودی تولیدکننده قرار بگیرد، از این رو برای شکستن انحصار به ویژه در حوزه مواد غذایی تلاش خواهیم کرد.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به اهمیت صنعت لبنیات برای کشور اشاره و تصریح کرد: از گذشته آستان قدس سرمایه گذاریهای مناسبی را در حوزه لبنیات انجام داده اما ظرفیت سرمایهگذاری برای این حوزه بسیار بیشتر از اینهاست و نیاز کشور به مواد لبنی و غذایی بسیار زیاد و زمینه صادرات نیز مناسب است، بنابراین تلاش داریم با استفاده از متخصصان داخلی و سرمایهگذاری در این زمینه گامی مؤثر در رشد و رونق تولید که سالهاست مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، برداریم.
وی گفت: پیش بینی میشود با اجرایی شدن طرح توسعه مجتمع دامپروری کنه بیست رضوی در آینده نزدیک ظرفیت تولید شرکت دامپروری و لبنی آستان قدس حدود 60 درصد افزایش یابد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه آستان قدس در فعالیتهای اقتصادی به هیچ عنوان به دنبال کسب سود از هر راهی و به هر قیمتی نیست، بر اهمیت نقش غذای سالم در تأمین سلامت جامعه تأکید و ابراز کرد: رویکرد ما در عرصه فعالیتهای تولیدی رفع نیازهای مردم و کشور بوده و در عرصه مواد غذایی هدف تولید سالمترین و باکیفیتترین غذا برای مردم است.
وی افزود: نشان «رضوی» منتسب به آستان قدس رضوی است، لذا قداست نام حضرت رضا(ع) ایجاب میکند که محصولات این نشان روز به روز با کیفیتتر در اختیار مردم قرار بگیرد؛ از این رو در کنار افزایش کمیت باید حفظ کیفیت نیز مورد توجه جدی باشد.
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه استفاده از افزودنیهای مضر در تولیدات غذایی رضوی به هر نحوی ممنوع است، ابراز کرد: تولیدات غذایی رضوی باید خوراکی طیب، پاک، عاری از هرگونه افزودنیهای مضر و با بالاترین درجه کیفیت در تولید باشند.
گفتنی است؛ طی این مراسم با دستور تولیت آستان قدس رضوی پروژه توسعه مجتمع دامپروری کنه بیست رضوی با برخورداری از 5 هزار دام مولد با رویکرد رشد تولید، کمک به تامین شیرخام مخصوص شیرخشک نوزاد در کشور و تامین امنیت غذایی و سلامت مردم آغاز شد.
همچنین با اجرای این طرح، در مجموع برای بیش از یک هزار و صد نفر به صورت مستقیم و برای 5 هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.