پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

همزمان با پنجم ماه صفر سالروز شهادت حضرت رقیه (س)،
۱۴۰۲-۰۵-۳۱

سه ساله‌های حسینی در زیارتگاه شهید مدرس گردهم آمدند

همزمان با پنجم  ماه صفر سالروز شهادت حضرت رقیه (س) سه ساله‌های شهرستان کاشمر همراه با مادرانشان در زیارتگاه شهید مدرس گردهم آمدند و در غم کودک سه ساله شام اشک ماتم ریختند.

به گزارش آستان نیوز، همزمان با پنجم  ماه صفر سالروز شهادت حضرت رقیه (س)  همایش سه ساله‌های حسینی با حضور کودکان و مادران کاشمری همراه با برنامه‌های کودکانه، اجرای پرده خوانی و مرثیه سرایی در زیارتگاه  شهید مدرس برگزار شد.

مدیر زیارتگاه شهید آیت الله مدرس (ره) هدف از برگزاری همایش سه ساله‌های حسینی را ترویج فرهنگ غنی عاشورا ذکر کرد و گفت: حضرت رقیه(س) دردانه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، جلوه دیگری از شکوه و عظمت حماسه عاشورای حسینی است و برای آزادگان جهان دارای پیام‌هایی بزرگ است.
محمد یعقوبی افزود: امروزه بایستی با ابزار و شیوه‌های جدید مانند هنر و پرده خوانی الگوهای تربیتی و سیره زندگانی پیشوایان دینی را به نسل کودک و نوجوان معرفی کرد. 
همچنین در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مهدی زراعتی کارشناس حوزه کودک و نوجوان با اجرای پرده خوانی به معرفی حضرت رقیه(س) و نحوه شهادت آن حضرت پرداخت.
پرچم گردانی حضرت سیدالشهدا(ع) و مرثیه سرایی کربلایی محمد غلامرضاپور از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام راهبردی رهبر انقلاب؛ نقشه راه تحول و ارتقای حوزه‌های علمیه است/ لزوم احیای نقش تاریخی مسجد گوهرشاد در تعلیم و تربیت دینی
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اهمیت جایگاه حوزه‌های علمیه در شکل‌دهی تمدن نوین اسلامی، خواستار بازتعریف نقش تمدن‌ساز…

تلویزیون اینترنتی