مسئول کانون قرآنی خدمت رضوی استان قم از اجرای طرحهای بزرگ قرآنی «مهدالرضا»(ع)، «شباب الرضا»(ع) و پویش «من قرآن را دوست دارم» و پیشتازی استان در فعالیتهای قرآنی کشور خبر داد.
اجرای دورههای تربیت مربی قرآن با حمایت آستان قدس در قم
به گزارش آستان نیوز از قم، محمدعلی اسدتاش، مسئول کانون قرآنی خدمت رضوی استان در دومین همایش سالانه قرآن کریم اظهار کرد: در این کانون تاکنون سه دوره تربیت مربی قرآن با همکاری دانشگاه قم و مرکز قرآنی آستان مقدس امام رضا(ع) توسط استاد محسنی برگزار شده است.
اسدتاش گفت: طرحهای بزرگ قرآنی «مهدالرضا»(ع)، «شبابالرضا»(ع) و پویش «من قرآن را دوست دارم» به خوبی در استان اجرا شد و در این زمینه استان قم در کشور پیشتاز است.
وی با اشاره به اینکه ۱۴۰ هزار کودک در کشور تحت پوشش مهدالرضا(ع) هستند، ادامه داد: با برگزاری دورههای حضوری و مجازی ۱۰۰ مربی قرآنی تربیت شدند و ۱۰ شعبه در مناطق مختلف قم برپا شد و تا کنون ۳۵۰ کارنامه کودکان قرآنآموز توزیع شده و این طرح در قم در حال توسعه است.
اسدتاش گفت: مهدالرضا(ع) یک دوره آموزش قرآن کاربردی کاملاً مبتنی بر مبانی علمی و پژوهشی تجربه شده، برای آشنایی نونهالان با روخوانی قرآن کریم به روش قصه و بازی و در فضایی شاد و مفرح است که قرآنآموز بهصورت غیرمستقیم در کلاسی که سراسر قصه و بازی است با مفاهیمی از قبیل زبانآموزی، مفاهیم ریاضی، مفاهیم علوم، مفاهیم اجتماعی، هنر و تربیت بدنی در قالب درسهایی که مربیان مهدالرضا(ع) با هنرمندی و تلاش به آنها میآموزند، آشنا میشوند.
مسئول کانون قرآن خدمت رضوی استان قم تصریح کرد: طرح ملی تلاوت شبابالرضا(ع) در قم با حرم فاطمی همکاری دارد و نوجوان قرآنی تربیت شده و ۴۰ محفل سنتی قرآن کریم برای بانوان و آقایان در قم و روستاها انجام شده است و خادمیاران سفیران قرآنی هستند که میتوانند همافزاییهای مختلف را رقم بزنند.
وی با اشاره به اینکه به همت کانون قرآن خدمت رضوی در ماه رمضان سه پویش و مسابقه قرآنی انجام شد، بیان کرد: بودجه کانونهای قرآن رضوی بسیار اندک است و برای فعالیتهای قرآنی نیازمند بودجه هستیم و از مرکز قرآن آستان قدس رضوی درخواست تأمین منبع مالی داریم.