در آستانه اربعین حسینی اولین محموله اقلام غذایی و آشامیدنی از شهرستان زرند به موکب شهرستان نرماشیر ارسال شد.
اهدای ۶۰۰۰ بطری آب معدنی به موکب اربعین شهرستان نرماشیر
به گزارش آستان نیوز از کرمان محمدرضا حسینزاده، دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان زرند از اجرای طرحهای ویژه اربعین در این شهرستان خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح نذر آب آشامیدنی در مسیر پیادهروی اربعین خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان زرند ۶ هزار بطری آب آشامیدنی به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیون ریال به موکب شهرستان نرماشیر اهدا کردند.
وی تاکید کرد: علاوه بر نذر آب آشامیدنی، به همت و همراهی خادمیاران و یاوران رضوی اقلام غذایی به ارزش ۳۰ میلیون ریال نیز از دارالمجاهدین زرند به موکب حضرت زینب(س) شهرستان نرماشیر ارسال شد.
وی یادآور شد: موکب حضرت زینب سلام الله علیها شهرستان نرماشیر به زائران پاکستانی و افغانستانی خدمات میدهد.
دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان زرند گفت: خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان زرند همیشه پای کار اهل بیت علیهمالسلام هستند و این اولین محموله از نذورات و کمکهای مخلصانه خادمیاران و یاوران رضوی شهرستان زرند بود و انشاءالله این اقدام ارزشمند تا روزهای پایانی پیادهروی اربعین حسینی(ع) ادامه خواهد داشت.