مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی با اشاره به معرفی ویژه طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» در دهه پایانی ماه صفر گفت: تاکنون 56 هزار قرآن آموز از سراسر کشور در طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» شرکت کردهاند.
شرکت 56 هزار قرآن آموز در طرح ملی «من قرآن را دوست دارم»
به گزارش آستاننیوز، حجتالاسلام و المسلمین سید مسعود میریان در این باره گفت: طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» تیرماه سال 1400 مصادف با میلاد حضرت رضا(ع) در سراسر کشور به عنوان اولین اقدام مشترک قرآنی مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی با مشارکت اعتاب مقدسه و بقاع متبرکه ایران اسلامی با هدف گسترش فرهنگ قرآن خوانی و آموزش روخوانی قرآن و صحیح خوانی نماز و تدبر در قرآن به مخاطبان ۸ سال به بالا در سراسر کشور آغاز به کار کرد.
وی افوزد: تاکنون بیش از 56 هزار قرآنآموز در سراسر کشور از آموزشهای طرح ملی «من قرآن را دوست دارم» در سه مرحله روخوانی قرآن کریم، تجوید الصلاه و تفسیر و تدبر قرآن کریم بهرهمند شدهاند و 7 دوره قرعه کشی انجام شده و 105 نفر از برگزیدگان این طرح جوایز خود را دریافت کردهاند. در هر دوره قرعه کشی یک جایزه ۱۴ میلیونی و ۱۴ جایزه یک میلیون تومانی به شرکت کنندگان اهدا میشود.
وی با اشاره به راه اندازی چهارمین مرحله آموزشی طرح «من قرآن را دوست دارم»، تصریح کرد: آموزش حفظ قرآن کریم چهارمین مرحله طرح «من قرآن را دوست دارم » است که در آینده نزدیک با آموزش حفظ جزء 30 قرآن کریم به قرآن آموزان آغاز به کار خواهد کرد.
استقبال از طرح قرآنی
میریان با اشاره به استقبال خوب علاقهمندان در سراسر کشور از این طرح قرآنی تصریح کرد: نیاز به قرآن یک نیاز درونی در همه انسانها است. حتی همان کسی که در مقابل قرآن قیام میکند و قرآنسوزی میکند، این نیاز درونی را به قرآن دارد. مانند احساس تشنگی و گرسنگی که ذاتی است و ارگانیزم بدن انسان دچار کمبود میشود و میرود سراغ تامین آب و مواد غذایی. احساس نیاز به قرآن درونی است و درون همه انسانها نهفته شده و کافی است که آدم قوه فکری خودش را روشن کند و به این احساس نیازش پاسخ دهد. لذا ما به عنوان آحاد مردم باید به احساس نیاز فطری و درونیمان به قرآن لبیک بگوییم و ارتباطمان را با قرآن و کسانی که انس بیشتری با قران دارند بیشتر کنیم.
بهرهگیری از ابزارهای رسانهای برای نهادینه کردن فرهنگ قرآن
وی با اشاره به اهانت چند باره به ساحت قرآن در کشور سوئد اظهار کرد: ما نباید یک کار مقطعی و کوتاه مدت در مقابل قرآنسوزیها انجام بدهیم، بلکه مجموع اقدامات ما باید به صورت یک رود و به صورت یک جریان دائمی باشد و با طرحی نو و با بهرهگیری از ابزارهای رسانهای توانمند به گوش تمام انسانها چه مسلمان چه غیر مسلمان برسانیم. پیشنهاد من این است بخشهایی از قرآن را به زبانهای مختلف و با طرحهایی در فضای مجازی، در اینستا و یوتیوب و توییتر به صورت سراسری در جهان پخش کنیم تا این آیه نگاشتها به صورت سراسری در همهجا پخش شود.
تولیت آستان قدس رضوی
