پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۲-۰۷-۰۵

کتاب «زن‌ها روحانی نمی‌شوند» اثر به نشر در نمایشگاه کتب حوزوی معرفی شد

کتاب«زن‌ها روحانی نمی‌شوند» اثری از انتشارات به‌نشر در هشتمين نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی مشهد معرفی شد. 

 به گزارش آستان‌نیوز، نشست معرفی کتاب «زن‌ها روحانی نمی شوند» با حضور اعظم عظیمی نویسنده اثر پیش از ظهر امروز سه شنبه 4 مهر در هشتمين نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی مشهد با حضور جمعی از خواهران طلبه حوزه علمیه برگزار شد. 
 اعظم عظیمی در این نشست گفت: این کتاب  زندگی‌نامه داستانی فاطمه سید خاموشی معروف به طاهایی، بانوی مومنه، نویسنده، موسس و مدیر حوزه علميه بانوان مشهد است. 
او ادامه داد: در این اثر سعی شده به بخش‌های مختلفی از زندگی بانو طاهایی از جمله تولد تا رحلت ایشان، چگونگی تاسیس حوزه علمیه مشهد، فعالیت های انقلابی این بانو قبل و بعد از انقلاب و فعالیت‌های ایشان برای پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی بیان شود.
عظیمی تصریح کرد: این کتاب در انتشارات به‌نشر منتشر شده است که به طور ویژه نیز در هشتمين نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی مشهد عرضه می‌شود. 
انتشارات به‌نشر با عرضه 500 اثر در زمینه‌های قرآن و مطالعات قرآنی، معارف اسلامی، ادعیه  از 31 شهریور در هشتمين نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان حضور یافته است.
این نمایشگاه با حضور ناشران مطرح کشوری تا 7 مهرماه در خیابان امام رضا(ع) ١٩ در مجتمع حوزوی آیت الله هاشمی شاهرودی(ره) میزبان مخاطبان و کتاب دوستان است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام راهبردی رهبر انقلاب؛ نقشه راه تحول و ارتقای حوزه‌های علمیه است/ لزوم احیای نقش تاریخی مسجد گوهرشاد در تعلیم و تربیت دینی
تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اهمیت جایگاه حوزه‌های علمیه در شکل‌دهی تمدن نوین اسلامی، خواستار بازتعریف نقش تمدن‌ساز…

تلویزیون اینترنتی