پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

سخنران جشن میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع):
۱۴۰۲-۰۷-۱۲

حفظ روحیه نیکی به همنوعان نیاز پویایی و سلامت جامعه است

سخنران جشن میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع)، در میقات الرضا گفت: حفظ روحیه نیکی به همنوعان نیاز پویایی و سلامت جامعه است.

به گزارش آستان نیوز، در شامگاه ولادت باسعادت پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) مراسم جشنی همراه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین احترامی مدیر حوزه علمیه حضرت امام جعفر صادق(ع) طبس  و مولودی‌خوانی در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) برپا شد.
 حجت الاسلام و المسلمین احترامی در این مراسم گفت: همه ما باید مواظب شکارگاه‌ها و دام‌های شیطان باشیم  هدف گمراه کردن شیطان و دامی که شیطان برای اولیای الهی و فرزندانشان پهن می‌کند این است که از نیکی به برادران دینی و همنوعان جلوگیری کند.
وی با بیان ابنکه حفظ روحیه نیکی به همنوعان نیاز پویایی و سلامت جامعه است،  افزود:  در رفتارها و روابط اجتماعی که تشکیل دهنده بخش عظیمی اززندگی انسان هاست، داشتن حس همیاری به برادران دینی نشان دهنده سلامت جامعه است.
حجت الاسلام احترامی اظهار کرد: نیکی به برادران دینی و تلاش برای رفع مشکلات مردم از جامعه همانند کسی است که جان خود را در راه خدا از دست دهد.
 مدیر حوزه علمیه حضرت امام جعفر صادق(ع) طبس  گفت:صله رحم، ورع و تقوا، عفو‌ و بخشش در مقابل کسی که به انسان ظلم کرده است و حیا و پاکدامنی از موضوعاتی است که لازم است همه شیعیان در جامعه امروزی به آن توجه کنند. 
 وی تصریح کرد: جامعه‌ای که به مشکلات و گرفتاری‌های همنوعان خود بی توجه باشد و نسبت به حقوق نیازمندان سستی نماید زمینه عذاب سخت خداوند را فراهم آورده است.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

وحدت امت اسلامی راه مقابله با استکبار جهانی است
تولیت آستان قدس رضوی وحدت و همدلی میان امت اسلامی را رمز مقابله با اهداف شوم و سلطه‌طلبی‌های استکبار جهانی دانست و بر…

تلویزیون اینترنتی