سرپرست مدیریت مهمانسراهای حرم مطهر رضوی از آغاز به کار آشپزخانه مرکزی «حضرت رضا(ع)» با طبخ روزانه 2 هزار و 600 پرس غذا در مشهدمقدس خبر داد.
آغاز به کار آشپزخانه مرکزی «حضرت رضا(ع)» با طبخ روزانه 2600 پرس غذا
میرحسین کبیری با اعلام این خبر در گفتوگو با آستان نیوز اظهار کرد: این آشپزخانه مجهز و صنعتی در فضایی به مساحت 2 هزار و 800 مترمربع با هدف پخت متمرکز غذاهای مهمانسراهای حرم مطهر رضوی در آینده به همت مجموعه آستان قدس رضوی در بلوار چمن مشهد راهاندازی شده است.
وی گفت: این آشپزخانه فعالیت خود را در مرحله نخست و آزمایشی با طبخ روزانه 2 هزار و 600 پرس غذا در وعده ناهار برای تأمین بخشی از غذای پرسنل حرم مطهر اعم از کارمند، خادم و خادمیار آغاز کرده است که این میزان به تدریج با ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات آن افزایش خواهد یافت تا ظرفیت پخت تکمیل شود.
کبیری ادامه داد: آشپزخانه حضرت رضا(ع) دارای تجهیزات کامل همچون 3 خط ریلی پخت برنج، حدود 60 دیگ بخار پخت خورشت، حدود 28 سرخکن صنعتی و... است و در حال حاضر با بهرهگیری از نیروهای آشپزخانه مهمانسراهای حضرت رضا(ع) فعالیتش را انجام میدهد.
وی با اشاره به اینکه مسئولیت این آشپزخانه از ابتدای آبان ماه به مدیریت مهمانسراهای حرم مطهر رضوی واگذار شده است، افزود: غذای طبخ شده در این آشپزخانه به مهمانسرای حرم مطهر منتقل و بین پرسنل توزیع میشود.