پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

با همکاری کانون خدمت رضوی منطقه 3 تهران برگزار شد
۱۴۰۲-۰۸-۰۳

مراسم نخستین سالگرد نخبه شهید حادثه حرم شاهچراغ(ع)

مراسم نخستین سالگرد نخبه شهید حادثه حرم شاهچراغ(ع) در مسجد جامع دانشگاه علوم پزشکی حضرت بقیةاللّه(عج) برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از تهران، مراسم نخستین سالگرد شهادت سیّد فریدالدین معصومی، نخبه شهید حادثه تروریستی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) شیراز با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةاللّه(عج) و جمعی از خادمیاران کانون خدمت رضوی منطقه ۳ تهران، اساتید، دانشجویان دانشگاه و عموم مردم در مسجد جامع دانشگاه علوم پزشکی حضرت بقیةاللّه(عج) برگزار شد.

شایان ذکر است شهید سید فریدالدین موسوی یکی از مدیران جوان و نخبه کشور و از حافظان کل قرآن کریم بود که چهارم آبان ماه ۱۴۰۱ در جریان حمله تروریستی به حرم حضرت شاهچراغ(ع) در حالی که برای اقامه نماز به این مکان مقدس رفته بود به شهادت رسید.

در انتهای این مراسم که با سخنرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) و وزیر کشور همراه بود، خادمان حرم مطهر رضوی از پدر شهید معصومی تقدیر کردند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی به معاون امور بین الملل دفتر رهبر معظم انقلاب
آیت الله احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی با صدور پیامی درگذشت همشیره حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای قمی معاون محترم…

تلویزیون اینترنتی