پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۲-۰۸-۱۸

همنشینی فرهنگی دختران دبیرستان امام رضا(ع) با نویسنده ادبیات مقاومت 

در آستانه هفته گرامیداشت کتاب و کتابخوانی، اردوی کتاب با حضور جمعی از دختران دانش آموز متوسطه امام رضا(ع) واحد6 در مجتمع مهر کوهسنگی برگزار شد. 

به گزارش آستان نیوز، این اردوی فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‎خوانی و توسط انجمن کتاب و کتابخوانی پژوهش‎سرای امام رضا(ع) تدارک دیده شد و مجموعه‌ای از فعالیت‎های خلاق ترویجی جهت استفاده دانش آموزان مدارس امام رضا(ع) در این برنامه گنجانده شد.  
بخش اول نشست، به گفت‎وگوی دوسویه زهرا اسعد بلنددوست نویسنده حوزه ادبیات مقاومت و دانش آموزان گذشت و دومین بخش این نشست نیز به معرفی کتاب‎های سه‌گانه «چایت را من شیرین می‌کنم،  مثل بيروت بود، باروت خیس» و نیز کتاب‌های منتخب آموزشگاه اختصاص پیدا کرد.  
همچنین در این دورهمی کتاب محور موضوعاتی نظیر بیوگرافی نویسنده، معرفی کتاب‌های مفید، نقد سازنده و نظرات و پیشنهادات در رابطه با نگارش کتاب چهارم این نویسنده مطرح شد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

تلاش‌های بی‌وقفه شهید رئیسی در خدمت به مردم، الگویی برای مسئولان کشور است 
تولیت آستان قدس رضوی تلاش‌های بی‌وقفه و خالصانه شهید رئیسی برای خدمت به مردم و توسل ایشان به اهل بیت(ع) را الگویی برای…

تلویزیون اینترنتی