پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۲-۰۸-۲۴

مراسم چهارشنبه‌های امام رضایی در شهرستان راین برگزار شد

به‌ همت کانون‌های خدمت رضوی شهرستان راین  مراسم چهارشنبه‌های امام رضایی با قرائت آیاتی از قرآن کریم و زیارت امین‌الله  و صلوات خاصه حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) با حضور خادمیاران و مردم ولایتمدار در مسجد جامع برگزار شد.

به گزارش آستان نیوز از کرمان حجت‌الاسلام عباس اسماعیل‌زاده، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان راین اظهار داشت: بر حسب روایات موجود روز‌های چهارشنبه روز زیارت آقا علی‌‌بن‌ موسی‌‌الرضا(ع) است و پویشی با نام چهارشنبه‌های امام رضایی راه افتاده است که در این پویش قرائت زیارت امین الله و آیین زیارت از راه دور ترویج داده می‌شود. 

وی افزود: این پویش در سراسر کشور برگزار می‌شود و محل برگزاری این آیین بقاع متبرکه، مساجد، حسینیه‌ها و کلیه محل‌های دارای ارزش معنوی و مذهبی است و کانون‌های خدمت رضوی راین نیز به این پویش پیوسته است.

اسماعیل‌زاده عنوان کرد: هدف از برگزاری این برنامه‌ها گسترش معنویت و نام مبارک امام رضا‌(ع) است و کسانی که توفیق حضور در صحن و سرای امام رضا علیه‌السلام نصیبشان نشده است می‌توانند از همین راه و طریق عرض ارادت خود را به محضر آقا برسانند. 

گفتنی‌ است؛ در پایان هدیه متبرک امام رضا(ع) بین مردم ولایتمدار راین توریع شد و نیز برای سلامتی و ظهور امام ولی‌ عصر(عج) و شفای تمام بیماران از خداوند عافیت و سلامتی مسئلت شد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اختصاص بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان بودجه آستان قدس رضوی برای شهرستان سرخس/ برپایی قرارگاه اجتماعی، در راستای خدمت رسانی به نیازمندان در سرخس
گزارش/‌یکی از اهداف و رسالت‌های مهم آستان قدس رضوی، به عنوان قلب تپنده معنوی و روحانی ایران اسلامی، خدمت رسانی به مناطق…

تلویزیون اینترنتی