پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۲-۰۹-۰۲

کارگاه آشنایی با کتابخانه دیجیتال و نرم افزار های اسلامی در دانشگاه رضوی برگزار شد

کارشناس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم اسلامی رضوی در کارگاهی برای پردیس خواهران دانشگاه رضوی به معرفی و توضیح کتابخانه دیجیتال و طریقه استفاده از نرم افزار های اسلامی پرداخت.

به گزارش آستان‌نیوز، حجت الاسلام محمودزاده، کارشناس مرکز رشد و نوآوری معاونت پژوهش دانشگاه در کارگاهی در سالن جلسات پردیس خواهران این نهاد علمی فرهنگی گفت: دانشگاه علوم اسلامی رضوی قریب به 5 هزار منبع الکترونیکی جمع آوری کرده که می توانیم به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار بدهیم. 
وی افزود: نرم افزار های الکترونیکی داخلی و خارجی زیادی تهیه شده که علاقمندان و اهل تحقیق و پژوهش می توانند از این منابع در دانشگاه بهره مند شوند.
وی ادامه داد: صوت و تصویر بسیاری از اساتید مجرب حوزوی و دانشگاهی برای تمامی دروس حوزوی وغیره ذخیره شده و دانشجویان می توانند از آنها امکان نیز استفاده کنند.
کارشناس مرکز رشد و نوآوری بیان داشت: سامانه کتابخانه دانشگاه رضوی تا یک ماه قبل نرم افزار کاوش بود، اما اکنون تمامی  آنها به نرم افزار آذرسا منتقل شده است که در این کتابخانه الکترونیکی جست وجو براساس کارکتر است.
وی افزود: این نرم افزار جدید کتاب های دانشگاه و کتاب های کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی را در اختیار دانشحویان قرار می دهد. 
وی در ادامه ضمن معرفی نرم افزار نور، شیوه استفاده از این نرم افزار را آموزش داد و پس از آن به آموزش نرم افزار جامع الحادیث پرداخت.
حجت الاسلام محمود زاده در پایان به آموزش تصویری معاجم لفظی نور و کتابخانه اهل بیت، word، اکسل، ویندوز و چند نرم افزار مرتبط و مورد نیاز برای دانشجویان پرداخت.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی