پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۲-۰۹-۰۶

جلسه شورای هماهنگی کانون‌های خدمت‌ رضوی بم برگزار شد

جلسه شورای کانون‌های خدمت رضوی بم با حضور اعضا و مسئولان کانون‌های ۲۰ گانه تخصصی و عمومی برگزار شد. 

به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ همزمان با ایام فاطمیه جلسه هم‌اندیشی و شورای هماهنگی کانون‌های خدمت رضوی شهرستان بم در محل کانون مسجد محله‌ای ثامن‌الحجج(ع) شهر بم برگزار شد.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، محمود مهدوی دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان بم ضمن عرض خیر مقدم به اعضاء و همچنین تشکر ویژه از حضور به‌ موقع مسئولان کانون‌ها بیان کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون‌های عمومی و تخصصی باید مطابق دستورالعمل آستان قدس رضوی و مصادیق سامانه خادمیاری انجام شود و رابطین نسبت به حضور حداکثری خادمیاران کانون مربوطه در فعالیت‌ها اقدام کنند.

وی ادامه داد: مسئولان کانون‌ها باید برنامه‌ها و پیشنهادات خود را در راستای خدمت‌رسانی به خانواده‌های کم برخوردار به دبیرخانه شهرستان تحویل دهند.

در ادامه این جلسه، مسئولان کانون‌های تخصصی و عمومی به گفت و گو و تبادل نظر در خصوص اجرای امور جهت برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در ایام فاطمیه پرداختند.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

دهه کرامت باید با نشاط دینی، خدمت اجتماعی و معرفت‌افزایی همراه باشد
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه امام رضا(ع) امامی زنده، تأثیرگذار و محور وحدت ملت ایران است، گفت: دهه کرامت باید با…

تلویزیون اینترنتی