همزمان با دهم آذرماه مراسم گرامیداشت هشتاد و ششمین سالگرد شهادت آیت الله مدرس در شهرستان کاشمر و در جوار زیارتگاه این شهید مجاهد برگزار شد.
برگزاری مراسم گرامیداشت هشتاد و ششمین سالگرد شهادت آیت الله مدرس در کاشمر
به گزارش آستان نیوز، مراسم بزرگداشت هشتاد و ششمین سالگرد شهادت آیت الله شهید مدرس با حضور مسئولین کشوری، استانی و شهرستان کاشمر در سالن اجتماعات آرامگاه شهید مدرس (ره) برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام مهدی احمدی، مدیرعامل موسسه آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و آرامگاه شهید مدرس (ره) گفت: شخصیت شهید مدرس، شخصیتی است که تداعی کننده مبارزه با استکبار و انگلیس است.
وی با بیان اینکه زیارتگاه شهید مدرس توسط آستان قدس رضوی بازسازی و ملجا و پناهگاه عموم مردم قرار گرفته است، اظهار کرد: به برکت وجود مدفن شهید مدرس باید این مجموعه پایگاه نشر معارف مبارزه با استکبار باشد.
حجت الاسلام مهدی احمدی ادامه داد: آیتالله سیدحسن مدرس(ره) شهید مبارزه با استکبار، ظلم و طاغوت بود، لذا باید برنامهها و فعالیتهای این زیارتگاه به سمت و سویی برود که این مجموعه محور و مهمترین پایگاه نشر این معارف قرار بگیرد.

مدیرعامل موسسه آستان مبارک حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و آرامگاه شهید مدرس (ره) با اشاره به اینکه امروزه این زیارتگاه از جایگاه ویژهای برخوردار است، گفت: در ایام مختلف سال و در مناسبتهای مختلف ویژه برنامه های متنوعی برگزار می شود که مورد استقبال چشمگیر اقشار مختلف مردم قرار میگیرد.
در ادامه شریعتمداری فرماندار کاشمر اظهار کرد: امروز اندیشه و تفکر شهید مدرس در گفتمان انقلاب اسلامی ایران تبلور یافته است.
وی ادامه داد: این اندیشهها امروز شکل گیری جبهه مقاومت در برابر محور شرارت و زور گویی مستکبران جهان را رقم زده است و امروز به برکت اندیشه علما و فقهای تراز اول شیعی همچون شهید مدرس، شیخ فضل الله نوری، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری ملتهای مسلمان و آزادی خواه پس از قرنها در مقابل استبداد داخلی و استعمار خارجی قدعلم کرده اند.

شریعتمداری با اشاره به اینکه تلاشهای شهید مدرس تنها به استکبار ستیزی و استبداد ستیزی خلاصه نمیشود، اظهار کرد: شهید مدرس در پنج دوره عضویت خود در مجلس یکی از اثر گذارترین نمایندگان در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی کشور بود.
وی با بیان اینکه شهید مدرس حیات هر مملکت را به پیشرفت اقتصادی آن و توسعه کشور را منوط به ایجاد زیر ساختهایی همچون راه آهن، فرودگاه، تولید هواپیما و مدرسه برای تربیت خلبانان میدانست، افزود: این عالم فرهیحته در آن مقطع تاریخ توجه جدی به تاسیس کارخانجات و رونق تولید از طریق جذب سرمایه های مردم و حتی توصیه به معافیت مالیاتی برای حمایت دولت از سرمایه گذاری توسط مردم را داشت.