سخنران مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) گفت: بزرگترین دستاورد مجالس عزای اهل بیت عصمت و طهارت(ع) خودسازی است.
سخنران مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) در میقات الرضا عنوان کرد،
۱۴۰۲-۰۹-۲۷
خودسازی، بزرگترین دستاورد مجالس عزای اهل بیت(ع)
به گزارش آستان نیوز، به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) مراسم عزاداری هیئت ابوالفضلی طبس
همراه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین ملکی از خادمین آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) و دستیار مدیر جامعه المصطفی العالمیه قم در آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی در این مراسم گفت: بزرگترین دستاورد مجالس عزای اهل بیت عصمت و طهارت(ع) خودسازی است.
وی با اشاره به اینکه در اسلام بر خلاف نظریه غرب، دین حاکم بر جامعه است، خاطر نشان کرد: انتظار، دعا و راز و نیاز با امام زمان(عج)، تمسک به قرآن و اهل بیت(ع) و صبر از وظایف شیعیان در دوران غیبت نسبت به حضرت ولی عصر(عج) است.
قرائت زیارت حضرت زهرا(س) توسط کربلایی مجتبی مرادی ذاکر اهلبیت(ع)، مرثیه سرایی و نوحه خوانی دیگر برنامه این مراسم بود.
افزودن دیدگاه جدید:
تولیت آستان قدس رضوی
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیتها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…