برگزاری محفل قرآنی «امالازهار» در حرم مطهر رضوی
همزمان با میلاد بانوی آب و آئینه؛ حضرت زهرا(س) محفل قرآنی«امالازهار در محل دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی برگزار شد.
به گزارش آستان نیوز، این محفل قرآنی که در آن جمعی از دختران قرآنی و قرآن آموزان کودک و نوجوان دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی حضور داشتند، با قرائت آیاتی از کلامالله مجید توسط قاری نوجوان؛ محمدصادق لعل آغاز شد و با اجرای همخوانی و مولودی خوانی با موضوع ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) توسط گروه همخوانی «نورالرضا» و گروه تواشیح«ولیعصر» ادامه پیدا کرد.
در این مراسم همچنین شرکت کنندگان در قالب بیان قصه و داستانهای قرآنی با بخشهایی از سیره زندگی حضرت صدیقه طاهره(س) و داستانهایی از زندگی این بانوی بزرگوار آشنا شدند.
در این جشن قرآنی دختران نوجوان به رسم ادب و برای تبریک روز مادر دست مادران خود را بوسیدند و همچنین هدیهای متبرک از طرف دختران به مادران آنها اهدا شد.