در دومین نمایشگاه ملی «رصتا»، شبکه رضوی تیوی به عنوان سکوی برتر از نگاه مخاطبان نمایشگاه انتخاب و شایسته دریافت تندیس شناخته شد.
۱۴۰۲-۱۰-۱۴
رضوی تی وی؛ سکوی برتر دومین نمایشگاه ملی «رصتا»
به گزارش آستاننیوز، دومین دوره نمایشگاه «رصتا» ۱۰ دی ماه با حضور بیش از ۱۵۱ پلتفرم در نمایشگاه مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد و آستان قدس رضوی نیز با سه محصول صوتی و تصویری خود، یعنی شبکه جهانی امام رضا(ع)، رضوی تی وی و اپ رضوان در این نمایشگاه حضور یافت.
این نمایشگاه 14 دیماه به ایستگاه پایانی خود رسید و در مراسم اختتامیه، از رسانههای برتر این دوره تقدیر شد. در این مراسم شبکه رضوی تیوی آستان قدس رضوی به عنوان سکوی برتر از نگاه مخاطبان معرفی شد و تندیس جشنواره را دریافت کرد. همچنین غرفه آستان قدس رضوی به عنوان یکی از غرفه های برتر نمایشگاه، انتخاب و تقدیر شد.
افزودن دیدگاه جدید:
تولیت آستان قدس رضوی
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…