پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

توسط کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی منطقه ۲۱ تهران انجام شد؛
۱۴۰۲-۱۰-۲۷

تجلیل خادمیاران رضوی از مادر شهید محمدحسین گیتی‌نما

کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی منطقه ۲۱ تهران به همراه نمایندگانی از فدراسیون تکواندو به دیدار مادر شهید محمدحسین گیتی‌نما رفته و از خانواده این شهید گرانقدر تجلیل کردند.

به گزارش آستان نیوز از تهران، شیخ محمدی مسئول کانون ایثار و شهادت منطقه ۲۱ تهران گفت: این دیدار که با حضور جمعی از خادمیاران، یاوران رضوی و نمایندگانی از فدراسیون تکواندو انجام شد با زمزمه صلوات خاصه امام رضا علیه السلام آغاز شد و مهمانان و خانواده معظم شهید با زیارت پرچم متبرک رضوی به امام رئوف متوسل شدند. 
وی افزود: شهید گیتی‌نما از شهدای جنگ تحمیلی و از ورزشکاران نام آور رشته تکواندو بود که در این عرصه هم چون عرصه ایثار و شهادت موفق به کسب افتخارات زیادی شده بود. این شهید گرانقدر در اسفند سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در جزیره مجنون به خیل شهیدان پیوست.
شیخ محمدی گفت: شهدای دفاع مقدس و دیگر شهیدان افتخار این مرز و بوم هستند و بازدید و تجلیل از خانواده‌های این عزیزان وظیفه هر ایرانی است.
در این مراسم هدیه‌معنوی نیز به رسم یادبود به مادر این شهید عزیز تقدیم شد.
 

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

معماری‌های ناهمگون، اصالت معنوی اطراف حرم را مخدوش می‌کند
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…

تلویزیون اینترنتی