پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی بنام آستان نیوز شامل اخبار آستان قدس رضوی،تصاویر آستان قدس رضوی و رویدادهای موقوفات امام رضا

۱۴۰۲-۱۰-۰۲

فرهنگسرای امام رضا (ع) سبزوار میزبان اختتامیه جشنواره استانی شعر دفاع مقدس  

مراسم اختتامییه یازدهمین جشنواره استانی شعر دفاع مقدس و مقاومت به همت فرهنگسرای امام رضا (ع)، اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی و کنگره ۲ هزار شهید دیار سربداران در شهرستان سبزوار برگزار شد .

به گزارش آستان نیوز، سردار یوسفعلی زاده مدیر کل دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در این مراسم گفت: شهر از مهمترین ابزار مانایی اندیشه ها و تفکرات محسوب می شود و شاعران انقلابی و متعهد با سروده های خود منادیان شعر و ادبیات پیایداری و مقاومت شدند.

وی درباره میزان حضور شعرای استان در این جشنواره و تعداد آثار ارسالی گفت: پس از فراخوان؛ بیش از هزار و ۱۰۰ اثر توسط ۲۶۶ شاعر به دبیرخانه جشنواره استانی شعر دفاع مقدس و مقاومت استان ارسال شد که نسبت به سال گذشته علاوه بر تعداد آثار در حوزه حضور شاعران، شاهد رشد سه برابری بودیم که این خود مایه مباهات برای جامعه هنری و شاعران خراسانی است .
دبیر یازدهمین جشنواره استانی شعر دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی نیز گفت: مرحله استانی یازدهمین جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت جشنواره توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی در ۱۲ محور اصلی با موضوعات دفاع مقدس و مقاومت (شهدا، رزمندگان، آزادگان، جانبازان، خانواده‌های ایثارگر و سایر موضوعات مرتبط)، دفاع مقدس و مقاومت اسلامی در عرصه بین‌الملل، ولایت‌محوری و جهاد تبیین (پرچم، ایمان و امید، ایران قوی، هویت ملی، محرومیت‌زدایی، حرکت جهادی و موضوعات مرتبط با این بحث) برگزار شد.
رحیمی افزود: علاوه بر عناوین یاد شده در بخش‌هایی نظیر شهدای مدافع امنیت، جنگ نرم، کودک و نوجوان، نقش زنان در دفاع مقدس، دفاع مقدس و مضامین عاشورایی، شهدای روحانی دانشجو و دانش آموز، طنز در شعر دفاع مقدس و سرود و ترانه نیز این جشنواره آثاری را دریافت کرده است.

وی تأکید کرد: در کنار این موضوعات در چهار محور مرتبط دیگر یعنی؛ دفاع مقدس جلوه‎ای از قرآن و انسان‌سازی، از قیام گوهرشاد تا شهدای عفاف، شهدای سومین حرم (شهدای شاهچراغ) و عملیات طوفان‌الاقصی نیز آثاری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
رحیمی در خصوص نحوه داوری آثار تصریح کرد: در مرحله اول پس از دو بار غربالگری در بخش بزرگسالان؛ ۲۵۰ اثر و در حوزه کودک ونوجوان ۵۰ اثر توسط هیئت داوران انتخاب شدند که در مرحله دوم با حضور داوران سرشناس کشوری همچون استاد «محمدکاظم کاظمی» و «فاطمه رجایی» در بخش بزرگسالان و «طیبه سادات ثابت» و «سید احمد میرزاده» در بخش کودک و نوجوان، آثار به دقت مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی گفت: پس از بررسی‌های به عمل آمده و در نهایت؛ شش نفر در بخش شعر بزرگسالان، سه نفر در بخش شعر کودک و نوجوان، یک نفر در بخش شعر طنز و یک نفر در بخش گویش محلی به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.
دبیر یازدهمین جشنواره استانی شعر دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به موضوعات فراخوان در این جشنواره ۱۶ نفر شایسته تقدیر شدند که از این تعداد ۱۲ نفر در محور اصلی و چهار نفر در محور ویژه در مراسم پایانی از آن‌ها تقدیر به عمل آمد.

افزودن دیدگاه جدید:

متن ساده

HTML محدود

Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید

تولیت آستان قدس رضوی

اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد
تولیت آستان قدس رضوی، با تأکید بر لزوم توجه به سیره امام رضا(ع) در فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران رضوی، از خادمیاران خواست…

تلویزیون اینترنتی