به همت خادمیاران رضوی و به یاد و نیابت سردار دلها و شهدای حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان محفل انس با قرآن در بخش رحمت آباد شهرستان ریگان برگزار شد.
کلام وحی در شهرستان ریگان طنین انداز شد
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ علی فرامرزی، دبیر کانوهای خدمت رضوی ریگان گفت: به یاد سردار دلها و شهدای حادثه تروریستی ۱۳دی محفل انس با قرآن با حضور اقشار مختلف مردم در این بخش برگزار شد.
فرامرزی با اشاره به اینکه بخش رحمت آباد در جاده ترانزیت ریگان، چابهار و ورودی استان از سمت سیستان و بلوچستان قرار دارد عنوان کرد: قاریان و اساتید قرآنی در این محفل به یاد و نیابت از شهید سلیمانی و شهدای حادثه ۱۳دی به قرائت آیاتی از قرآن پرداختند و از قاریان و فعالین قرآنی تجلیل شد.
دبیر کانوهای خدمت رضوی ریگان تصریح کرد: قرآن بزرگترین منشور تاریخ بشریت و بزرگترین و بی نظیرترین وسیله آرامش انسان و بهترین مونس و یار و بهترین حلال مشکلات، انس با قرآن و تمسک به قرآن است.
فرامرزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی تصریح کرد: شهید سلیمانی فرد با بصیرتی بود و ولی زمان را به خوبی میشناخت و از او اطاعت میکرد.