استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) گفت: با توجه به نگاه تشکیکی به هرم هستی هر که اشد وجودا باشد جامعیت اسمائی را به نحو تعادلی خواهد داشت .
تعادل اسمائی در عرفان اسلامی عدالت را معرفی می کند
به گزارش آستان نیوز ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی گرجیان استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) در بیست و سومین پیش نشست پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دفتر سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی قم اظهار کرد: در حقیقت اسم الله که جامع صفات الهی به نحو تعادلی است اسماء و صفات بودن کفایت نمیکند زیرا همه موجودات، جامعه جمیع صفات هستند نتیجه وجودی به نحوه تعادل است و این به نحوه تعادلی بودن جامعیت اسمایی و صفاتی است که یک حاکم راعادل میکند.
وی با تاکید بر اینکه نظام هستی بر تعادل استوار است، افزود: کسی که تعادل ندارد نمی تواند عدالت ایجاد کند و حاکم شیء نمیتواند مطیع شیء باشد.
گرجیان ادامه داد: حکمت از نظر اندیشمندان مختلف اشاره به این دارد که اگر بخواهد در جامعه عدل حکم فرما بشود باید فرد عادل و معدلی بتواند ساختار وجودی جامعه را به عدالت بکشاند.
استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم (ع) تصریح کرد: عقل عملی و عقل نظری دو بال انسان برای قرار گرفتن در مسیر الهی است . عقل عملی برای این است که انسان به تعادل برسد .
تولیت آستان قدس رضوی
