خادمیار کانون تخصصی اشتغال شهرستان عنبرآباد، با همت والای خود توانست با مهارت آموزی و آموزش صنایع دستی زمینه اشتغال ۱۵ نفر از بانوان کم برخوردار را فراهم کند.
توسط خادمیار رضوی انجام شد؛
۱۴۰۲-۱۱-۲۳
کارآفرینی ۱۵ بانوی کم برخوارد با استفاده از هنر سوزندوزی در عنبرآباد
به گزارش آستان نیوز از کرمان؛ کرامت نوزایی، دبیر کانونهای خدمت رضوی شهرستان عنبرآباد اظهار کرد: خادمیار کانون تخصصی اشتغال و کارآفرینی در حوزه کمک به اقشار کم برخوردار برای توانمندسازی و اشتغالزایی دست یاری رساند.
نوزایی با بیان اینکه اسلام مشوق کار و تلاش برای کسب روزی حلال است افزود: به همین منظور ۱۵ هنرجو طی آموزشهای لازم توسط خادمیار لیلا رئیسی مدرک سوزن دوزی دریافت کردند.
وی ادامه داد: این هنرجویان طی مدت ۴۵ روز با مبلغ بالغ بر ۴۰میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به صورت رایگان آموزش دیدهاند و ضمن دریافت مدرک مهارت مشغول به فعالیت شدند.
افزودن دیدگاه جدید:
تولیت آستان قدس رضوی
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه معماری ناهمگون، چهره اطراف حرم مطهر را مخدوش کرده، گفت: معماری مشهد به ویژه بافت…