فاوا رضوی به عنوان یک مجموعه فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، همچون دیگر شرکتهای زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی، اهداف اقتصاد مقاومتی و شعار سال را با بهرهگیری از دانش فنی و تخصصی خود در دستور کار قرار داد و علاوهبر بهبود عملکرد و بهینهسازی فرآیندها، توانست به برنامههای تدوین شده در حوزههای ارتقاء کیفیت محصولات و خدمات، توسعه بازار، مدیریت منابع مالی، همکاری با دیگر صنایع و... جامه عمل بپوشاند.
فاوا رضوی در ۱۴۰۲ / از توسعه فناوریهای پیشران در حوزه IT تا جذب نخبگان و گسترش همکاری با دانشبنیانها
به گزارش آستان نیوز، شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات رضوی(فاوا رضوی) با بیش از دو دهه تجربه و فعالیت، به عنوان یکی از پیشگامان در صنعت فناوری اطلاعات در ایران شناخته میشود. این شرکت از سال 1377 با هدف تهیه، تولید، بهرهبرداری و پشتیبانی از سیستمهای نرمافزاری و سختافزاری فعالیت خود را آغاز کرد و از آن زمان تاکنون، با ارائه راهکارهای نوآورانه و متنوع در زمینه فناوری اطلاعات، بهبود عملکرد و بهرهوری سازمانها و شرکتها را تسهیل کرده است.
ارتقاء کیفیت محصولات و خدمات تا توسعه ارتباط با دانشبنیانها
مدیرعامل شرکت فاوا رضوی با اشاره به مهمترین اقدامات صورت گرفته توسط این مجموعه در سال 1402 اظهار کرد: امسال در راستای توسعه بازار، رویکرد شناسایی فرصتهای جدید برای ارائه محصولات و خدمات، هدفمندی در استراتژی بازاریابی و توسعه کسب و کار در بازارهای جدید مد نظر قرار گرفت.
مهرداد حریریان گفت: همچنین به منظور رشد تولید و نوآوری نسبت به همکاری با سایر شرکتها، دانشگاهها و سازمانهای تحقیقاتی اقدام شد که این همکاریها شامل اشتراک منابع، تبادل دانش و تجربه، تدوین و اجرای پروژههای مشترک و توسعه فناوریهای جدید است.
او درباره فعالیتهای صورت گرفته در راستای مهار تورم و رشد تولید خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه راهبردی شرکت در حوزههایی همچون هوشمندسازی و امنیت سایبری، رویکرد همکاری با شرکتهای خلاق، نوآور، دانشبنیان و فناور در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت فاوا رضوی افزود: بهبود عملکرد و بهینهسازی فرآیندها، دیگر اقدام مهم صورت گرفته در سال جاری است که در این خصوص با هدف کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری، نسبت به شناسایی و بررسی فرآیندهای داخلی شرکت اقدام و پس از برگزاری جلسات مشترک با متولیان واحدها، فرآیندها مستند و زمینههای قابل بهبود برای رفع موانع احتمالی در تولید و خدمات مشخص شد.
او از ارتقاء کیفیت به عنوان یکی دیگر از فعالیتهای این مجموعه یاد کرد و گفت: امسال به منظور رشد و بهبود محصولات، در مستندسازی و بهینهسازی فرایندها از استانداردهای بینالمللی از جمله ISO9001 بهره گرفته شد.
حریریان ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده نیز میتوان به مدیریت منابع مالی با بودجهبندی، کاهش هزینههای غیرضروری و استفاده بهینه از سرمایههای موجود اشاره کرد که به صورت غیر مستقیم بر رشد تولیدات شرکت موثر بوده است.
راهاندازی آکادمی فاوا رضوی
این شرکت به منظور تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و با رویکرد راهاندازی آکادمی فاوا رضوی، در سال جاری برنامههایی را برای توسعه مهارتها و دانش کارآفرینان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از طریق ارائه دورههای آموزشی و مشاوره اجرا کرد که یکی از برنامههای این آکادمی همکاری با دانشگاهها و مراکز پژوهشی برای توسعه فناوریهای نوین و نیز ارتقاء دانش و توانمندیهای علمی و فنی برای فارغ التحصیلان رشتههای IT بوده است. تحقق این هدف نه تنها باعث رشد و گسترش فعالیتهای شرکت در حوزه دانشبنیانی شده، بلکه با جذب نیروهای نخبه و متخصص به توسعه نوآوری و ارائه خدمات برتر در صنعت فناوری اطلاعات کمک کرده است.
حریریان با اشاره به برنامههای آتی شرکت در حوزه امنیت سایبری و هوشمندسازی توسط این شرکت گفت: با توجه به راهاندازی آکادمی فاوا، دو جلسه رایگان به همراه جلسات پرسش و پاسخ با موضوع «مصاحبه شغلی در فضای واقعی با امکان ارائه پیشنهاد شغلی پاره وقت به برگزیدگان» برگزار شده است.
او ادامه داد: ارتقاء سطح دانش فنی، رویکرد دیگر این شرکت در سال 1402 بوده است که برای تحقق آن نسبت به ایجاد همکاری با دانشگاهها و مؤسسات آموزشی برای جذب و بکارگیری کارآموزان اقدام شد.
بکارگیری نیروهای متخصص و کارآمد
حریریان سرمایههای انسانی را محور اصلی فعالیتهای فاوا رضوی دانست و افزود: نیروی انسانی نقش بنیادینی در ارتقاء سطح تولید، بهبود کیفیت خدمات و افزایش بهرهوری اقتصادی دارد. در همین راستا به منظور ایجاد فضاهای کاری مشترک و انگیزشی برای تبادل ایدهها و ایجاد فرهنگ خلاق در شرکت رویکرد نظام پیشنهادات اجرا شد.
او با تاکید بر لزوم جذب و بکارگیری نیروهای متخصص و کارآمد برای توسعه محصولات و خدمات اظهار کرد: امسال از طریق ایجاد فرصتهای شغلی و پروژههای اقتصادی شرکت در حوزههای GIS و امنیت سایبری، برای 40 نفر به صورت پاره وقت و تمام وقت اشتغال ایجاد شده است.
تولید پلتفرم دریچه تا دریافت گواهی افتا
در سال جاری شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات رضوی به دستاوردها و موفقیتهای قابل توجهی دست یافته است که یکی از این موارد، نخستین حضور فاوا رضوی در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت است که نشان از تعهد و تمرکز این شرکت بر تعالی سازمانی و بهرهوری دارد.
حریریان با اشاره به تولید یک پلتفرم نوآورانه و قدرتمند در زمینه واقعیت افزوده توسط این شرکت خاطرنشان کرد: پلتفرم واقعیت افزودهی «دریچه» به کسب و کارها کمک میکند بتوانند در بازار آنلاین، محصولات خود را راحتتر به فروش برسانند.
او دریافت گواهی افتا برای سامانه اتوماسیون اداری روان را یکی دیگر از دستاوردهای شرکت فاوا رضوی در سال 1402 برشمرد و افزود: رضایتمندی مشتریان از خدمات و محصولات رضوی، نشان از کیفیت و قابلیت ارائه خدمات این شرکت در صنعت فناوری اطلاعات دارد.
اتخاذ استراتژیک مناسب برای حل مشکلات
امسال، شرکت فاوا رضوی همچون بسیاری از سازمانها و شرکتها در دنیای فناوری با چالشها و مشکلاتی روبرو بوده که یکی از این موارد نوسانات و تغییرات پیوسته در بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات است که نیاز به تطبیق و رویکردهای استراتژیک مناسب دارد. علاوهبراین، مشکلات مربوط به امنیت اطلاعات، ارتباطات ناپایدار و نیاز به بروزرسانی مداوم تکنولوژیها از دیگر چالشهایی است که به گفته مدیرعامل فاوا رضوی، این شرکت امسال با آنها مواجه شده است.
حریریان در این باره تصریح کرد: برای رفع این مشکلات، شرکت اقدامات متنوعی انجام داده است که میتوان به بروزرسانی و ارتقاء سامانهها و زیرساختهای ارتباطی، ایجاد راهکارهای نوآورانه در حوزه امنیت سایبری، ارائه خدمات مشاوره و آموزش به مشتریان برای بهبود استفاده از فناوریها و ایجاد رویکردهای استراتژیک جدید برای مواجهه با چالشهای بازار فناوری اطلاعات اشاره کرد. این تلاشها باعث تقویت قدرت رقابتی و پایداری شرکت در مقابل چالشهای روزمره صنعت فناوری اطلاعات شده است.
هدفگذاری برای صادرات محصول اتوماسیون اداری روان
حریریان همچنین از هدفگذاری برای صادرات محصول اتوماسیون اداری روان خبر داد و افزود: به منظور صادرات محصول اتوماسیون اداری، در وهله نخست پس از ترجمه آن به زبان عربی، با برخی از آستانهای مقدس عتبه در کشور عراق مذاکرات انجام و محصول ارائه شده و در حال حاضر نیز تأییدیههای اولیه صورت گرفته است.
او ادامه داد: با توجه به در نظر گرفتن ماژولهای جدید در سیستم اتوماسیون و افزودن عناوینی مانند پایگاه دانش، سامانه نویسهخوان OCR، سامانه فرآیند کاوی، موتور جستجو، سامانه ابری و... و تولید محصول جدیدی با نام اتوماسیون روان پلاس، یکی از برنامههای آینده دریافت گواهی دانشبنیانی برای این محصول است.