یک مفسر قرآنی گفت: بهترین روش برای مبارزه با شبههپراکنی دشمن در فضای مجازی، آگاهی بخشی به جوانان و نوجوانان است.
بهترین راه برای مبارزه با شبههپراکنی دشمن آگاهی بخشی است
به گزارش آستان نیوز، آیتالله سید علیرضا صدرحسینی در سلسله جلسات تفسیر قرآن کریم با عنوان «بهار بندگی» ویژه ایم ماه مبارک رمضان که با حضور جمعی از زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در رواق امام خمینی(ره) این آستان کبریایی برگزار شد، گفت: یکی از ابزارهای دشمن برای مبارزه با دین و دینداری به سُخره گرفتن مبانی و آئینهای دینی است و تمسخر آیات قرآن بوده و هست.
وی تصریح کرد: در هر زمانی طاغوتها و همه کسانی که ثروت و قدرت در دست آنها است سعی کردهاند که با استفاده ابزارهای مختلف سَد راه دین و دینداری شوند و مردم را از گرایش به اسلام بازدارند.
این مفسر قرآنی افزود: قصد آنها این است ک به جای صراط مستقیم افراد را در یک مسیر گمراهی قرار دهد و برای رسیدن به این هدف علاوه بر تمسخر، از ابزار گفتگو و سخن و همچنین شبهه فراکنی استفاده میکنند.
وی بیان کرد: ابزاری که امروز طاغوتهای زمانه و استکبار جهانی برای انتقال سخنان و همچنین شبهات خود در اختیار دارد، فضای مجازی، فیلم و رسانه است. این ابزار قبلاً در اختیار آنها نبوده است امروز با استفاده از آن روز به روز فشار بیشتری به کسانی که بخواهند در مسیر دین و دیندار گام بردارند، وارد میکنند.
آیتالله صدرحسینی ابراز کرد: استکبار جهانی برای به انحراف کشاندن مسلمانان هدف و برنامه دارند و برای رسیدن به این هدف هزینههای بسیاری صرف میکنند و ما وظیفه داریم از خود و خانواده خود در این فضای آلوده مراقبت کنیم.
وی اظهار کرد: یکی از ابزارهای ایجاد انحراف در فضای مجازی و رسانه استفاده از غنا و موسیقی است. امروزه یکی از صنعتهای مهم جهان صنعت موسیقی است که درامد بسیار بالایی دارد. اگر چه یکی از اهداف فعالان این حوزه کسب درآمد است ولی هدف مهمتر آنها ایجاد انحراف فکری و اخلاقی در جوانان و نوجوانان است.
این پژوهشگر قرآنی ابراز کرد: از جمله تاثیرات مخرب موسیقی این است که ذهن انسان را از تلاش و فعالیت باز میدارد و علاوه براین موسیقی در فرد ایجاد عادت میکند که این خود یک مسیر اشتباه و انحرافی است.
وی ادامه داد: مصداق دیگر آسیبهای فضای مجازی محتواهای باطلی که در این فضا قرار داده میشود. محتواهایی که با ظاهری علمی مطرح میشود ولی قصد دشمن از انتشار این محتواها تضعیف پایه های فکری و اعتقادی مسلمانان است.
مدرس حوزه و دانشگاه افزود: یکی از راههای در امان ماندن از آسیبهای فضای مجازی و رسانه دور نگه داشتن خود از این فضا است و اگر جایی هم با قرار گرفتن در معرض این فضا در ذهن و فکر ما شبهای ایجاد شد باید از افراد متخصص و کارشناس برای رفع این شبهه سوال کنیم.